пароль
помнить
uk [ru]

Луценко і Порошенко похрістили дочку Стецьківа


Луценко і Порошенко похрістили дочку Стецьківа
Нє, ну початок непоганий, адже в українських традиціях спочатку тре вкомплектуватись кумами.
До того ж і Безсмертний є .. для безсмертності мабуть .. Чи хоча б для довготривалості.
 
Я скажу, що Юра (якого я не тільки поважаю, а й ще більше) завжди мав таку особливість - він в інтерв'ях дуже розумні речі викладав. А на практиці шо-небудь як встромить, а всі дивуються. То до Ющенка сильно прихилявся, то на Юлю карні справи заводив .. Отже, правильно Юра зробив, що від політики відійшов. Роман все проадмінить, Петро все проплатить (а разом з тим і революційно пропіариться перед виборами мера) .. Стецьків на заході, Філенко на сході .. А там і 2014-й недалеко .. І буде видніше що і до чого.
 
Тому що, шановне панство, великих кроків вперед робити не слід, з якого боку не глянь. І піпел цього не хоче, і елітам стрьомно. Має бути невеличке просування, але у правильному напрямку. Звільнили Юру, тепер будемо звільняти Юлю .. Це я до Ойропи звертаюсь. Щоб вона, за власними справами, не дай боже забула виборювати нам демократію.
 
Хоча і такі маленькі кроки потребують значних зусиль. Тре мільоном помахати перед носом Міжогір'я для невеличкого просування .. А тим часом наші молоді герої побрискають чим-небудь в оголтєлих .. Тим більше, що оголтєлих там вистачає .. Особливо серед їхніх дівок і матрон. Тільки не треба брискати зеленькою - не вподобляйтесь тим моральним збочинцям ..
 
Отже, вчимося сучасної тактиці: шаленний мирний наступ, і - за стіл переговорів, торгуватися. Як ворог не торгується, то ми знову йдемо у шалений наступ і знову сідаємо за круглий стіл.
 
От ви спитаєте, навіщо тому Януковичу було потрібно те Межигір'я і ті політичні переслідування. А ось і виходить - для того, щоб потім торгуватися .. Тому що все має свою ціну.
 
А весна неодмінно прийде і все у нас буде добре!
 

 

 
© Карт [10.04.2013] | Просмотров: 1437

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.8/29

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить