для старых юзеров
помнить
uk [ru]

На замовлення Мрачного.


На замовлення Мрачного.
     У головного «фронтовика і повстанця» України виникли серйозні проблеми.
http://news.liga.net/news/politics/836903
Скупа сльоза накотилась мені на око після прочитання цієї новини. Нє, ну справді АБІДНА.
 
     Головний заступник «Жани д'Арк » не мав змоги приймати участь у формування свого війська, яке йому було потрібно повести на боротьбу з окупантами. Він, відповідно, ні хєра не спроможний відповідати за те, звідки у рядах опозиційної сили «Батьківщина» з’явились Іуди (і досить багато,можна вже вираховувати відсотки), які за тридцять срібників, чи за банку варення, чи за 10-15 мільйонів зелені продаються ворогам.
 
      Справді, я чесно готовий особисто перегризти глотку всяким там Немилостивим, Стаднійчукам і Канівцям, які у саму скрутну годину переможного крокування акції «Повстань Україно!!!» вирішили здатись «на мілость побєждьонних», але ж… Коли вже навіть не остання людина у фракції робить такі заяви http://news.liga.net/news/politics/836713-gritsenko_ne_isklyuchaet_chto_pokinet_fraktsiyu_batkivshchina.htm то у мене не просто складається враження, а виникає стовідсоткова впевненість, що «не все гаразд у Датському королівстві».
 
     Може і дійсно треба усунути «головного повстанця» від керівництва опозицією і за це треба буде подякувати Януковичу з Клюєвим? Може хоч після цього дії опозиційних сил отримають системний характер, який не буде нагадувати траєкторію ходи п’янички (куди гойднуло, туди і пішов), а отримають хоч якийсь тактичний малюнок?
 
     У мене дійсно до Сєні купа запитань по цілеспрямованості його політичних рухів, починаючи з хєр знає яких часів. Згадати все часу не вистачить, але останнє взагалі ПІЧАЛЬКА.
 
     Питання 1. Арсенію Петровичу, а чому замість того щоб утримувати у фракції вакантну посаду, до повного вирішення юридичним шляхом (аж до європейських судів) долі мандата депутата Власенка у ВРУ був зареєстрованим Стаднійчук?  Яка була нагальна потреба в цьому і хто повинен за це відповісти перед виборцем?
 
     Не хочеться додавати зневіри, але особисто у мене склалось враження, що захід у ВРУ Стаднійчука був щедро «підмазаний», а зараз він тільки відшкодував збитки за рахунок каси регіоналів.

 
     Питання 2.  Сєня, а як ти гадаєш, чи роздмухує полум’я боротьби лєворуційного руху твоя оцінка дитячої забавки у сніжки під ВРУ? Невже не можна було просто віджартуватись? Кінець-кінців пропіаритись, що керувати країною людям які втрачають свідомість, чи отримують струс мозку від яєць і сніжків просто протипоказано, через їх стан здоров’я, в першу чергу психічного.
 
     Якщо післязавтра киян запрошують тільки на масовку заради постояти, а будь-які реальні протестні дії будуть вочевидь керівниками засуджені, то для чого втрачати час? Адже кияни бажають дій, що мають принести результат, а не бути просто підтанцьовкою у загальній говорильні.
 
      Питання 3. Як можна під час вчорашнього Конституційного перевороту жонглювати датами збору народу на протестні  акції? Невже тобі не відома класична байка про пастушка і його «навчальні тривоги» для односельців закликами «Вовки!!!» ?
 
      Особисто у мене давно є підозра, що величне прізвисько «фронтовик» для тебе не відповідає істинному розміру. Тут рідкісно підходить російське прислів’я «Нє по Сєнькє шапка». Може Януковичу з Клюєвим просто не достає адреналіну у крові і вони хочуть просто більш гідного суперника?
 
*****

      Отож… Згадалось, як у дитинстві моя бабця, щоб застращати мене за якусь незначну шкоду, брала у руки лозину і імітуючи намагання наздогнати «мале пшоно», розмахувала нею та кричала «Ах ти ж опришок!!!».  Скоріш за все я цій характеристиці відповідав лишень в уяві люблячої жінки похилого віку. Царство їй небесне, свята була жінка! А лозини мені так і не дісталося…
 
P.S. Дякую колезі за ілюстрацію, яку я використав без дозволу.
 
© инженегр [05.04.2013] | Просмотров: 4618

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.4/60

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook