для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Що збирається міняти опозиція?


Що збирається  міняти опозиція?
Якраз це визначить, чи піде «трійця» шляхом помаранчевої «двійки», канівської  «четвірки» - чи все ж таки змінить Україну на краще, піднявши таки народ.
Я не знайшов суттєвих заперечень щодо трьох-чотирьох ключових змін, які могли б підняти народ на боротьбу за свої права,   об'єднати Схід та Захід і одночасно захистити нову Україну від повернення до миздобульства чи яничарства (як  найвищої форми кучмізму).
Розпочата опозицією акція «Вставай, Україна!» сама собою вимагає чогось подібного, тому, ІМХО, пора поставити опозиції наступні питання:
Чи візьметься ваша політична сила після приходу до влади в якості першочергових змін
1.  Провести ПЕРЕОБЛІК - одночасно (у процесі проведення) амністувати невеликі капітали, створивши прозорі реєстри власності (скасовуючи тим самим будь-які спроби рейдерства і корупції у майбутньому) із стисканням майнового розшарування до розумних (європейських) меж за рахунок нелінійної плати за внесення в ці реєстри?  Приблизно таку ж шкалу  прийняти для оподаткування спадщини та дарування, перекреслюючи у зародку намагання створити клас рант'є?
2. Ввести  системи мережевого голосування з можливістю відкликання голосу виборцем (з ідентифікацією виборця та захистом по прикладу банківської – Приватбанк) ?
3. Переформатувати суди та силові відомства з люстрацією як мінімум осіб, причетних до "шиття" справ, оскаржених ЄСПЛ (ідея Луценка) та по грузинському зразкам?
4. Створити агентство з розшуку та поверненню награбованого і покаранню винних у 20-річному грабунку і розвалі держави, які спробують сховатися за кордоном або  мухлювати з вищезгаданою амністією та декларуванням (за образом і подобою Центру Симона Візенталя, що полює на нацистських злочинців) ?
Їх я збираюся задати Кличку, Яценюку, Тягнибоку, Тимошенко, Луценку (без третього , Гриценку від імені тисяч читачів міжнародного журналу exrus.eu та відвідувачів сайтів ДД, У3 та інших, на яких ці питання обговорювалися та узгоджувалися.
Буду вдячний за уточнення, доповнення і нові питання – будь ласка, додавайте у коментах. З відповідями обов'язково ознайомлю на цьому ж сайті.
© LAzart [21.03.2013] | Просмотров: 4573

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.9/20

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook