для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Азарову вже набрідлі усі ...


Азарову вже набрідлі усі ...
Азарову набридли вже всі :
- насєлєніє, сліпе, бо не бачіть пакращень від ноьго
- журналісті, сукі такі, бо пішуть нє то про нього та  про його досягнення
- а дєпутаті-апазіціанєри мішають йому працюваті, падли невиховані
 
І якщо на насєлєніє всеж можно покласти та наплюваті, а журналюг-брехунів просто нє акрєдітуваті та нє пускаті до сєбє, то от з тими депутатішкамі трошкі складніше. Напєвно трєба якусь постанову видаті та забараніті тим депутатішкам шастаті по засіданнях км, де азаров сам своє покращення для тогог народу і продукує.
 
Думав, думав, та придумав постанову свого каб-міна від 11.03. 2013 р.№147  -  "народних обранців пускатимуть на засідання км тільки за згодою" самого !.
Від тепер, якщо якась там депутатішка  хоче відвідати засідання км - то  має написати  окрему заяву, і підписати тільки асабісто, а не якась там факсиміля.  А якщо Самому  сподобається, то він підпише, а може й  ні.  " Як захочеся мені ! ".
 
"Питання участі народних депутатів України у засіданні Кабінету міністрів вирішується за погодженням з прем'єр-міністром на підставі повідомлення з особистим підписом народного депутата України або голови депутатської фракції, групи, яке надійшло до дня проведення засідання (але не пізніше ніж за 24 години до його проведення ). "
А чому б не за місяць до ... ? а то і за 2 місяці ? Так і кортить запітаті у самого !
 
"При цьому заява з використанням факсимільного відтворення підпису до розгляду не приймаються."
А все, щоб не підписав опозиційний депутат, то все апріорі є факсімілє і тому розгляду не підлягає  !
 
" А якщо кількість нардепів, які бажають взяти участь у засіданні, перевищує кількість визначених в залі засідань місць для їх розміщення, у засіданні беруть участь депутати пропорційно кількості представників від депутатських фракцій, груп і кількості позафракційних народних депутатів України, які виявили бажання взяти участь в засіданні."
Пільгами на  відвідування засідань користуються депутати від пр.(один запрошений може сісти на два місця)
 
" Відтепер для забезпечення розміщення народних депутатів у залі засідань Кабміну буде резервуватися необхідну кількість місць, але не більше десяти".
А тому - тільки  8 місць для "своїх" і аж 2 - для "чужих".
 
А ще - "вводиться правило, згідно з яким допуск учасників засідання та запрошених осіб до залу здійснюється відповідно до законодавства про охорону органів державної влади і посадових осіб з використанням технічних засобів догляду та контролю."
Розглядається ще доповнення від Самого по дрес-коду для депутатів від опозиції.
 
А ще - " присутнім на засіданні забороняється переривати доповідачів та інших виступаючих, коментувати доповіді та виступи, робити репліки і іншим способом перешкоджати проведенню засідання Кабінету міністрів".
Всім присутнім від "несвоїх", якім всеж вдалось пробратись, зв'язувати руки та ноги, заклеювати скотчем роти, а саміх їх прив'язувати до стільців і тільки тоді заносити до залі засідань.
 
А ще - " відтепер запрошені особи можуть вносити пропозиції з обговорюваного питання та робити застереження тільки з дозволу" Самого головуючого.
Щоб отримати такій дозвіл, необхідно подати на це заявку за пів року до засідання.
 
І похер яничу і Ко,  що його  постанова про зміни до регламенту свого км є протизаконною та нікчемною, оскільки порушує Закон України " Про статус народного депутата України" !
А саме частину 3 статті 17, де вказано :
-  " Народний депутат діючого скликання при пред'явленні посвідчення народного депутата України користується правом безперешкодно відвідувати органи державної влади та органи місцевого самоврядування, а також правом безперешкодного доступу на всі підприємства, в установи та організації, розташовані на території України, незалежно від їх підпорядкування, форм власності, режиму секретності.
Вимоги про пред'явлення чи оформлення інших документів, а також особистий огляд народного депутата, огляд та перевірка його речей забороняються, якщо інше не встановлено законом.
"  А не його постановами та наказами.
 
Отаке, воно, чергове покращення від козлевіча і козлевічів ...і нє скіглітє.
 
© Захар Беркут. [14.03.2013] | Просмотров: 2263

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.1/31

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook