пароль
помнить
uk [ru]

Слем – 35


Слем – 35

Якщо Ви досі не виявляли інтересу до римованої сатири, а зайшли сюди лише тому, що були заінтриговані фразою «УВАГА!!! Правила змінено…» – значить маркетинговий план був правильним або Ви Pavlotexsmile3
 
Насправді умови (правила) конкурсу майже не змінилися:
1. Предмет змагання - написання сатиричного вірша на актуальну тему.
2. Тема обирається серед найбільш актуальних (бажано - неоднозначних) подій тижня ведучим, який щосереди оприлюднює ІМХО з цими правилами і темою конкурсу.
3. Після оприлюднення теми учасники мають можливість працювати два дні: середа-четвер. Підсумки підбиваються ведучим у п'ятницю зранку у вигляді окремого ІМХО.
4. Обсяг конкурсного вірша - не більше тисячі ста двадцяти п'яти строф.
5. Кількість конкурсних віршів не обмежується, але бажано не менше одного.
6. Переможець виводиться ведучим з кількості кліків «згоден» під конкретним постом (опція «не згоден» до уваги не береться). За однакової кількості голосів перемагає вірш, який викладався пізніше.
7. Переможець отримує титул кращого Слемака і почесний обов’язок проводити наступний конкурс відповідно до цих Правил.
8. Ведучий не має права викладати конкурсні вірші (але  їдкі коменти — може).  
 
При визначенні теми конкурсу ведучому не довелося пізнати муки ні Сізіфа, ні Тантала, ні Буриданового віслюка. Бо  попри високу насиченість нашого життя неоднозначними подіями та безсумнівну спроможність Слемаків надати їм тонкого сатиричного звучання, точкою відліку при виборі теми стала її ймовірна актуальність не на цей день, а в день підбиття підсумків. Бо хоча Кларі Цеткін ми нічим не зобов’язані, та все ж цінуємо кожну нагоду розпустити хвости перед жінками…
 
Як Ви гадаєте, що матиме актуальність для потенційного читача, який відкриє «Підсумки» в п’ятницю, 8 березня? Підозрюю, що не дебілкуватий Президент, не жалюгідний Прем’єр і навіть не кумедний мер Луганська, який ледве не випав з маршрутки. Цілком імовірно, що в цей святковий (для багатьох) день і чоловіків, і жінок більш потішить, коли ми спробуємо посміятися… над собою.
 
Але як кажуть – ближче до теми (в прямому розумінні)… Як відомо, напередодні 8 березня державні мужі традиційно проводять офіційні заходи, де в «кращих» традиціях виголошують вітальні слова, вручають державні нагороди, влаштовують урочисті концерти та пишні банкети. На цей час на офіційних сайтах державних органів відсутні передсвяткові анонси таких заходів, що й не дивно, адже зазвичай проводяться вони подалі від пильного ока преси (замість журналістів про все це «красіво» розкажуть прес-служби), а учасники таких подій отримують персональні запрошення. Не важко здогадатися, що запрошеними будуть «луччі люди», перелічувати яких немає потреби.
 
Спробуємо уявити, що в силу невідомих нам причин (тонкого задуму іміджмейкерів,  нерозторопності чиновників чи таємної операції ворожих спецслужб) запрошення на урочистий прийом до Президента отримали ми з Вами – найбільш активні завсідники (персонал) сайту «Дурдом». Оце і є тема наступного Слему: «Свій серед чужих або Наші люди на передсвяткових заходах у Президента».
 
Ну і нарешті, аби ніхто не дорікнув, що обіцянка «змінити правила» так і не була виконана, при визначенні переможців конкурсу Ведучий керуватиметься правилами:
- додатковий бонус (1 бал від Ведучого) отримає кожний вірш, в якому використано одну із запропонованих фраз: «Побачить Президента – і померти!», «Заїхать тортом в пику? Шкода торта», «Сільодка їла оселедці з часником», «Та ну їх нах – поїдем до Резерва»;
- за неможливості однозначного визначення переможця перевагу матиме вірш, написаний жінкою;
- за відсутності інформації, що конкретний нік є жінкою, він автоматично вважатиметься «чоловіком»smile3
 
Отже: Зранку — на ДУРДОМІ, ввечері — в кожному домі!
 
Творчих успіхів!
© Wog [06.03.2013] | Просмотров: 2337
Метки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/14

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook