для старых юзеров
помнить
uk [ru]

В насправді демократичній країні такого б ніколи не сталось. А у нас чому ?


В насправді демократичній країні такого б ніколи не сталось.     А у нас чому ?

 

 
             Жодного політика в Європі не засудили б за те,
за що засуджена екс-Прем'єр Юлія Тимошенко в Україні.
 

 

 

 

 
Всі керівникі урядів европейських країн підписували, підписують та  ще будуть підписувати ( принаймі поки в надрах Росії буде газ ) такі ж контракт з Газпромом. І жодного європейського політика чи то державного діяча не засудили б за тим обвинуваченням, які були пред'явлені екс-Прем'єру України Юлії Тимошенко за підписання газових контрактів з Російською Федерацією.
 
Юлія Тимошенко "підписала" угоду про постачання газу "Газпромом" з Росії, те ж саме зробили свого часу і генеральний канцлер Німеччини Шредер та інші представники урядів европейських держав. Угоди між німецькими, французьскими, італійськими, іншими компаніями та "Газпромом" Росії нічим не відрізнялись від тої угоди, яку підписали між Україною і Росією за часи Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.
 
Чому таке сталось лише в Україні ? ... А тому що -
 
Юлія Тимошенко була засуджена за те, що у неї в свій час була влада та вплив, і вона є дуже вагомою фігурою на політичній арені України. На мою думку ця жорстока непримиренна боротьба з Юлією Тимошенко пов'язана з тим, чого їй вдалося домогтися та досягти за навіть ті короткі періоди її перебування Прем'єр-міністром нашої держави.
 
Крім того, влада  януковичів була б під загрозою, якщо б завтра відбулися б вибори, а Юлія  Тимошенко в них брала участь.
 
Юлія Тимошенко і в тюрмі, і в харківській лікарні міститься в нелюдських умовах, які їй навмисно створюють януковичі. Навіть у лікарні ми бачимо, що у неї відбирають можливість на приватне життя. Недолугі та проплачені засоби масової інформації всіляко намагаються перекрутити та спотворити любу інформацію про головного лідера української опозиції та ввести в оману своїм інформаційним блудом  пересічних українців.
І тут зовсім не в тому річь, подобається Вам чи не подобається Юлія Тимошенко, як політик, державний діяч, і просто як особистість ...
© Захар Беркут. [06.03.2013] | Просмотров: 2456

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.1/38

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook