для старых юзеров
помнить
uk [ru]

За державу абідно...


За державу абідно...
40 мільйонів за 17 днів - от скільки коштує непрацююча Верховна Рада! - волає відомий економіст Олександр Єфремов. (Дисертацію, до речі, писав  у тому ж "університеті" де Наталя Вперда-Зарплататищаєвро диплом про вищу освіту купувала отримувала).
Не дають віділяти додаткові кошти! - реве, аж скиглить, не менш відомий економіст Ніколай Азаров.
Хоча ще 5-го грудня минулого року впевнено казав: "Державний бюджет на 2013 рік – максимально економний, але абсолютно підтверджений реальним ресурсом економіки". Бюджет прийняли наступного дня - о 10:01 засідання почалось, і після ретельного, високопрофесійного обговорення, о 10:46 Україна вже мала закон. Оце робота! Лише на три хвилини довше, ніж Шарікову Лук'янову відпіляли виділили півтора мільярди у жовтні 2012!
Чи дивно, що уряду з абсолютно підтвердженим реальним ресурсом через два місяці знадобилось виділяти додаткові кошти?
Економіка розквітає, бабло нема куди дівати! А клята опозція теревені водить, заважає працювати!
Наприклад, блокуванням Ради зупинено рух до прийняття законопроекту 2356 регіоналки Юлії Льовочкиної, яким передбачається розпахнути ворота для контрабанди  двері для інвестицій у Східний Крим. Отак, на хвилиночку... тобто, на десять років, узяти - і звільнити інвесторів, що дрейфують Чорним морем пароплавами, набитими баксами, очікуючи покращення інвестиційного раю, від сплати мита.
Як донецькі проффесіонали вміють користуватись пільгами та звільненнями, розказувати, мабуть, не треба.
Звичайно, законопроект економічно обгрунтован: додаткових витрат з держбюджету не потребує. Як ще один законопроект сестри президентського адміністратора - 2357 -  щодо несплати податків деякими підприємствами у тих самих краях.
Що не буде сплачено, очевидно так уже поперло в закрома, що Азарич просто не знає, куди його стільки закопати. Он,  регіонал Шпенов проект наповнення бюджету підігнав - звільнити від мита ввезення брухту. Було 5%, буде 0% -  небагато, але приємно.
Більше, але й приємніше прохання старих комуняк регіоналів-літакобудівників Сухого та Богуслаєва - звільнити на кілька років від мита купа хто зна чого (ліньки перебирати усі перелічені митні коди), під обіцянку зберегти існуючі та створити нові робочі місця - 80000!  На виробництво 100 вертольотів.
Он скільки бабла у бюджеті - і це тільки від регіоналів! А є ще комуністи з таким важливим наповненням держбюджету - у вигляді законопроекту "Про пенсії за особливі заслуги перед Україною" щодо пенсійного забезпечення депутатів міських, селищних та сільських рад", поданий комуняками Михайленко, Гордієнко та Боритою...
А тут ці так звані апазіціанєри зі своїм "Голосуй особисто"...
За державу абідно...
© chemist [24.02.2013] | Просмотров: 3155
Метки: #Азаров  #Єфремов 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.4/32

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook