для старых юзеров
помнить
uk [ru]

ФГМ лютує


 ФГМ лютує

Як відомо, "ФГМ характеризується ураженням кори і деревини головного мозку (іменованого надалі «фімозок»...) з прогресуючою закупоркою мислепровоідних шляхів, зростанням агресивності пОцієнта, а також катастрофічним зниженням здатності засвоювати інформацію та загальних розумових здібностей". Вам це нікого не нагадує? Уточнимо, "Також у симптомокомплекс входить: повне неприйняття критики своєї діяльності, ерудиція по будь-якому питанню, ігнорування фактів, що не вкладаються у власну картину світу, навішування ярликів,які часто не відповідають дійсності." Чи не здається вам, що в окремих стратах українського суспільства всі 20 років незалежності розгортається прямо таки епідемія ФМГ, причому в ускладненій формі: він або охоплює і ще й совість, або розвивається на тлі повної атрофії останньої. Або, скоріше, ці страти завдяки унікальним пост-радянським умовам свого розвитку (який скоріше треба вважати деградацією) стали працювати просто як сепаратори-ректифікатори, що виділяють з усієї товщі народу найбільш важко вражених цією комплексним недугою, і формують з них замкнуті зграєподобні спільноти - зародки своєрідних каст або племен?
 
Як іще можна кваліфікувати ситуацію, коли глава парламентської фракції правлячої партії зі шкіри лізе у вигадуванні і демонстрації журналістам і публіці способів обдурювання парламентської ж системи голосування ("із застосуванням технічних засобів", зауважте - що є обтяжуючою обставиною! :-)? І не з метою припинити порушення Конституції, а навпаки, - довести, що без таких порушень парламенту ніяк працювати не вдасться?
 
Парламент України два тижні не може відкрити свою (планову) сесію, оскільки опозиція  зненацька зажадала проводити голосування по Конституції і відповідно до регламенту! А правляча партія - впала у ступор, шокована таким "нахабством", і крім згаданих фокусів глави своєї фракції, для "включення" парламенту не може запропонувати нічого окрім невиразних загроз провести нові парламентські вибори - але вже за іншим законом, який невідомо ким та як має бути прийнятим. А гарант Конституції і ватажок цієї самої партії такого ось "буксуючого" стану парламенту взагалі не помічає ... Звичайно, у нього є справи важливіші:
 
- (Сайт Президента, 15.02.2013 16:16, потім лінк щез) : «Ми повинні бути відвертими, казати, які в нас є проблеми, хто їх створює чи хто не здатен їх розв"язувати» . «Ми з вами не винні, що 20 років Україна не модернізувалася. Увесь світ рухався вперед, а в нас у країні займалися політикою - хто краще збреше, хто ефективніше обдурить людей. За що всі ці роки йшла боротьба? Не за кращі програми розвитку країни, а йшла боротьба за владу», - сказав Президент, вже другий уряд якого 3 роки працює взагалі без якої б то не було програми! Сказав чоловік, що вже років зо п'ятнадцять товчеться у самої верхівки влади, років сім з яких очолюючи яку-небудь з гілок цієї влади ...  Ваш діагноз, колеги?!?..
 
"На переконання Глави держави, ефективна модернізація можлива лише за умов ефективної співпраці всіх гілок влади. «Це єдиний ланцюг. Якщо він не працює як механізм, яка буде політика - вона буде незрозумілою», - сказав Віктор Янукович»" (тим самим смачно плюнувши - хіба не так?) на два тижні не поміченого ним простою Верховної Ради ...
 
Влада не може примусити своїх депутатів виконувати елементарну процедурну вимогу діючоїї Конституції, а переймається черговим засіданням якоїсь висмоктаної з пальця ( бо ніде у Конституції або в законах не згаданій) Комісії такої самої (тобто не прописаної у законі, тобто нелегальної ;-) Конституційної Асамблеї з питань конституційного ладу та порядку прийняття і введення в дію змін до Конституції України ...
 
Тим часом автор  карколомної ідеєї 15% податку на обмін валютних збережень населення голова Нацбанку пішов на підвищення і "розігрівається" на віце-прем'єрській посаді в очікуванні швидкого виносу тіла козла відпущення ...
 
Біда в тому, що "Прогноз для життя сприятливий, для одужання - сумнівний" і "ФГМ - хвороба невиліковна, тому єдиним методом її лікування вважається застосування від 5 до 10 кубиків цілющої еффтаназіі внутрішньовенно ..." Мені, як гуманісту, не приходить в голову нічого більш щадного, ніж запропонувати фізичну працю у великих дозах на свіжому повітрі - засипання "лінії Януковича", наприклад ..
 
© LAzart [22.02.2013] | Просмотров: 3217

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/18

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook