пароль
помнить
uk [ru]

Ну, таки, дійсно ..


Ну, таки, дійсно ..
girl_flag_of_truce
Ну, таки, дійсно, українська нація не дуже пристосована до державності. Це ми з'ясували емпіричним шляхом, хоча історія, яку ми дошконально не засвоїли, нам на те натякала.
 
То й що з того такого?
 
У нас є інші принади. І світ коли-небудь їх роздивиться і закохається в нас ..
 
А поки що ми демонструємо світові цирк на дроті .. Слід очікувати, що в тих країнах, звідки йдуть гроші на нашу демократію, почнуть відкривати центри вивчення українців. Оскільки без спеціальних досліджень нас зрозуміти не можна. І в ті центри будуть їздити (на гроші тих країн) наші студенти і студентки для досягнення в центрах кращого нас розуміння обома сторонами.
 
А поки що у них завданням №1 є втримати нашу державу від остаточного перетворення на ху-зна-що, вберегти від винищення хоча б з десяток опозиційних політиків, забезпечити нас вакцинами від чуми, холєри і сказу, змусити олігархів вкладати гроші в модернізацію їхніх же виробництв ..
 
Потім провести силами СІА декілька таємних операцій по люстрації нашої СБУ на предмет російських резидентів з летальним завершенням їхніх кар'єр .. Потім купити у нас два чи три національних канали ТБ, на яких з ранку до вечора розповідати як треба жити притомним людям, щоб радіти життю, і як не можна жити, бо будуть жахи.
 
Також СІА має підготувати декілька двійників наших народних депутатів з опозиції, які двічі на тиждень (в середу і суботу) будуть проводити анонсовані зустрічі в наметовому містечку на Хрещатику, і на тих зустрічах викладати мешканцям той шлях, який необхідно здолати, щоб кудись прийти. Потім до мікрофонів зможуть підійти пересічні і розповісти про країну своєї мрії .. А потім якийсь невідомий але талановитий бард щось проспіває. І все це відзняти на камеру і викласти в інеті. І так на протязі декількох років. Саме тих років життя, яких відібрано у наших політв'язнів нашими окупантами за нашої мовчазної згоди.
 
І це є лише половиною з того, що випадає зробити тим недоумкуватим мериканцям з тими пришелепкуватими ойропейцями, щоб ми з часом перетворилися на щось зрозуміле і придатне для їхніх довгострокових інвестицій.
 
І коли, через 10 чи двадцять років ми оберемо Президентом Юлю, а вона призначить прем'єром Сидора Маккозака, а наші громади нарешті отримають повно грошей від їхнього з нашим бізнесу, і почнуть лаштувати собі красиве і справедливе життя, от тоді Дурдом перетвориться на веселий 96-й квартал ..
 
А поки що він нагадує залишки генуезького міста, де серед уламків бігають обідрані кішки і через силу гавкають невмотивовані собаки, а на стовбурах від колон деінде сидять мовчки розумні ворони  ..
 
patsak
 

 

© Карт [21.02.2013] | Просмотров: 1479

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/23

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить