для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Звинувачення «Свободи» у ксенофобії – брудна пропаганда влади Януковича.


Звинувачення «Свободи» у ксенофобії – брудна пропаганда влади Януковича.

  Незважаючи на всі потуги влади Януковича "закрити" всю інформацію про свого головного та самого небезпечного опонента Юлію Тимошенко, інфопростір України всеж більше цікавиться саме Ю.Тимошенко, ніж брехливими покращеннями від Азарова та Януковича, які розповсюджують змі  лишень примусово..
 
Але лідер української опозиції хоть і знаходиться в буцигарні за сфальшованим звинуваченням, всеж не зупиняє своєї боротьби, попри потуги януковичів її ізолювати від суспільства та світу. Тому буде дуже цікавим прочитати   інтерв'ю французському журналу Politique Internationale Юлії Тимошенко, в якому лідер опозиції дала оцінку своїм політичним союзникам.
 

 

 
“Віталій Кличко має добрий потенціал, щоб стати політиком державного масштабу. Ми поділяємо з Віталієм спільні принципи, - ті, що захищали під час Помаранчевої революції. Тепер мусимо досягти того результату, який собі намітили” - повідомила Юлія Тимошенко.
 
Стосовно партії “Свобода”, Юлія Тимошенко закликала не слухати звинувачень нібито у ксенофобії цієї політичної сили. “Свобода” набула популярності передовсім через політику нинішньої влади — тої політики, яка робиться всупереч інтересам української нації: закриття українських шкіл, переписування історії, зневага до української мови... Я переконана, що “Свобода” доведе світу: брехливі звинувачення, які про неї розповсюджують — не більше, ніж брудна пропаганда.” - зауважила Юлія Тимошенко
 
  
 
Також опозиційний політик заявила, що готова взяти участь у наступних президентських виборах, незважаючи на всі перепони від влади Януковича та інші обставини.  Тимошенко закликає Європу розслідувати походження капіталів "Сім'ї" і  вважає, що якщо світ не змобілізується на захист української демократії, то інші колишні радянські республіки також затягне до спіралі загальної корупції.
«Було б добре, наприклад, заблокувати рахунки підприємств, які використав міністр енергетики Юрій Бойко, щоб придбати, на дуже сумнівних умовах, бурову техніку для видобування нафти. Люди з найближчого кола президента, і в першу чергу, його син, який став мільярдером за три роки, мають приватні рахунки в Європі та в США. У рамках боротьби з корупцією та відмиванням грошей, мабуть, можна розслідувати походження грошей, що надходять до цих банків?». - сказала Юлія Тимошенко.
 
" Стосовно мене, то вважаю, що міжнародна громадськість мусить домагатися кримінального покарання суддів, які причетні до мого засудження та ув’язнення. Держдепартамент (США) має всі елементи правового порядку, щоб застосувати відповідні санкції до суддів та прокурорів»
© Захар Беркут. [16.02.2013] | Просмотров: 1859

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.8/47

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook