для старых юзеров
помнить
uk [ru]

"нам солнца нє нада, нам партія свєтіт !"



 
     Не перестаю дивуватися людям, які продовжують нахвалювати cоветський союз та намагаються затягнути українців назад в  радянську систему, знаючи що комуністи знищили мільйонів своїх безвинних співгромадян заради "светлого будущего".
Скажіть, заради якого светлого будущего?
 
  Коли у вас на одній чаші ваг мільйони загублених людських життів,  то що ви готові покласти на другу шальку, щоб виправдати комуністів та вирівняти чаші ?
Горілку з ковбасою за 2.20 ? Атомну бомбу? Уявну стабільність того життя ?, А стабільно а сересері тільки в чергах за всім стояли та дефіцит з під поли діставали.
 
Ні, дорогіє "товарищи", коли ви всіляко виправдовуєте радянську систему, а значить і її злочини, то ви на другу шальку терезів кладете свою душу, тому що злочинам комуністів немає виправдання так само, як і злочинам нацистів. Просто у комунізму свій нюрнберзький процес ще попереду.
 
Вам ніколи не зрозуміти українців. Українці завжди боролися за незалежність своєї землі, протиставивши зброї насамперед силу свого духу, вони воювали не за леніно-сталінську ідеологію, а за Україну та Український народ.
 
А це декілька привітів вам з минулого
 












© Захар Беркут. [04.02.2013] | Просмотров: 2335

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.7/48

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook