пароль
помнить
uk [ru]

Українське питання попрямувало до своєї остаточної відповіді?


Українське питання попрямувало до своєї остаточної відповіді?
Правий був не лише Ланецький, а всі ті, хто розумів невідворотність кризи становлення держави "Україна", спостерігаючи власними очима визрівання цієї кризи.
 
І не дивно! Їй-бо .. Адже еліта донбасів має злодійкувато-комуністичну пику. А українці погано ставляться до злодіїв і комуністів. Таким є цей добротний сільськоментальний народ.
 
І він вже (сподіваюсь) розуміє, що злодійкувато-комуністична еліта донбасів не здатна жити ув цивілізований спосіб .. Попри навіть страшні зусилля азарів що їх азари спрямовують на оволодіння українською .. Про що мова, коли стільки ще майна знаходиться в неправильних володарів і чекає свого визволення!
Отже, синє-червоного кобеляку відмити не вийде ..
 
А хтось (а вже ж!) папіріджав, що прихід до влади донбасів тягне за собою взаємне відчуження двох частин України і прямування їх до взаємного відокремлення .. Але марно було касандрити донбасам, вони до свого майбутнього посунули б невідворотньо ..
 
І от на СС у минулу п’ятницю з’явилася перша ознака того, що процес пішов - львівська "Свобода" випустила власний (контраверсійний) посібник з історії України (для 10-11 класів) і той посібник пішов гуляти теренами ЗУНР. Отже, молодь Західної України буде жити в Україні Романа Шухевича і «Свободи», а молодь Східної України - в Україні Валерія Чкалова і славного радянського минулого.
 
Схоже, що автономізація Галичини відбувається прямо зараз. Подальший розвиток подій буде залежити від фінансової спроможності Західної України до відокремленого існування.
 
В майбутньому можна очікувати наступного:
 
1. Становлення "патріотичного" (західно-українського) середнього бізнесу (туризм, ІТ-промисловість і софт-фірми, автопромисловість, аграрні фірми).
2. Інвестування в цей бізнес легальних західних капіталів.
 
Таким чином Західна Україна може бути виведеною на рівень рентабельності (якщо вона досі є нерентабельною). Після цього її відокремлення стане справою технічною.
 
Драматичним продовженням цього процесу може стати приєднання до нього рештків помаранчової України ..  
 
Якщо відокремлення станеться, то вступ Західної України до НАТО і ЄС не забариться.
 
ПС
Слід зазначити, що взаємне відчуження сходу і заходу є таким процесом, що повільно розгортається до певного критичного рівня (ознакою якого може бути фінансова спроможність заходу існувати самостійно), після чого процес стає подібним до лавини.
Дійсно, як тільки ментально-психологічна автономізація західної України досягне зазначеного рівня, чутливі бізнесмени і чутливі громадяни, що мають бізнес на сході чи мешкають там, але не бажають опинитися сам на сам із Республікою Донбас, почнуть перебазування на захід. При тому, той, хто почне раніше, втратить менше. Тому достатньо процесу перетнути критичний рівень, як він набере масового характеру.
Singing
 

 
© Карт [04.02.2013] | Просмотров: 2099

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.5/40

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить