для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Колонія США


Колонія США
Депутати правлячої в РФ партії «Единая Россия» час від часу надають такі коментарі, що справді перестаєш розуміти, чи дивуватися, чи співчувати? Чи вони справді вважають геть чисто усіх навколо себе ідіотами, чи ці люди уже живуть в абсолютно альтернативній реальності яка нічого не має спільного з нашою? 28 грудня 2012 року депутат Євгеній Фьодоров (Единая Россия) дав феєричне інтерв’ю сайту Poznavatelnoe.TV, у якому наговорив такого…
 
Судіть самі. Зразу ж з місця, депутат обрадував місто і світ новиною, що існує такий старовинний вид спорту як «рускій рукапашний бой». Взагалі-то донедавна такого виду спорту не було. Ніхто й ніколи до середини 90-х років минулого сторіччя не бачив змагань з «рускава рукапашнава боя». Ніхто не чув про чемпіонів у цьому виді спорту. Ніхто не видавав підручників. Так, існувало таке явище як російський кулачний бій, який європейські знавці з фехтування  ще на початку 19-го сторіччя (в ті часи фехтування включало в себе вивчення прийомів самозахисту без зброї) характеризували його як безсистемне та хаотичне нанесення невмілих ударів. Факт-фактом, під час численних змагань між російськими боксерами і російськими «кулачниками» на початку 20-го ст.. останні були завжди і болісно биті.
 
Але хіба має це значення, якщо говорить депутат з Держдуми?
 
Ляпнувши одну дурницю, депутат заходився смалити далі. Він об’явив, що бояриню Морозову осудили не за поширення розкольницьких ідей, а за «жорстоке поводження з кріпаками». Ідеологічний попередник російських єдросів протопіп Авакум мав би у труні перекинутися (якби мав труну). Російський депутат, який явно не чув про те, як бояриня Морозова облаштовувала в своїх маєтках притулки для юродивих та переслідуваних старообрядців, миттю зробив з неї попередницю Салтичихи, з одною єдиною метою – аби доказати що в Америці рабство було, а в Росії – ні. Бо кріпацтво, мовляв, то ледь не аналог піонерського табору радянського зразка. Пам’ятаєте?
 
«І хилитесь, як і хилились!
І знову шкуру дерете
З братів незрящих, гречкосіїв,»

 
Брехав виходить Тарас Григорович. Певно – через вроджену русофобію.
 
Пристебніться аби не впасти – далі будуть віражі. Депутат повідав що і нацбанк Росії і міністерство освіти знаходяться під американським контролем. «Аби туди потрапити – треба бути американським агентом» - стверджує російський депутат. «В принципі, американці можуть взяти під контроль будь-яке міністерство» - стверджує депутат Фьодоров. «Над президентом… стоїть політбюро – Держдеп США». За словами депутата і уряд, і Держдума Росії і адміністрація президента повністю знаходяться під контролем США, майже як у часи Золотої Орди. За його словами, всі ключові рішення приймають шпигуни та агенти впливу США. Підручники по яких навчаються російські діти написані на американські гранти – спеціально, аби в російських дітей виникало відчуття огиди від своєї країни.
 
Президент Путін за його словами оточений ворогами. «Оточення Путіна є ворожим, а частина з них – прямі американські агенти… в уряді ворогів 80%, і з них прямих американських агентів – осіб п’ять», - стверджує депутат Фьодоров. З його слів витікає що Путін в керівництві Росії працює не президентом, а таким собі Іваном Калітою при ординцях, бо знаходячись серед ворогів він «не боїться з ним сперечатися… повставати».
 
Закони що їх приймає Держдума, за словами депутата – готують американці, і лише 5-6 з них «витягує вручну Путін». Виникає ідіотське питання. Або – Ющенко не був маріонеткою США (як стверджують російські ЗМІ), або рішення про газову війну як раз таки витягнув Путін, бо інакше незрозуміло, навіщо американцям перекривати газ своїй же креатурі?
 
Євгеній Фьодоров не вгамовується. «Путіна будуть атакувати обов’язково. Спочатку буде брехня у ЗМІ, типу про його дітей та корупцію. Потім до цього додадуть фізичне знищення». За словами депутата президент систему змінити не може – треба чекати коли система зруйнується сама. «До цього моменту за Путна має вийти на вулицю 10 млн людей. Якщо вони не вийдуть – буде введене прямк американське правління» - стверджує російський законотворень.
 
Слова депутата Фьодорова можна було б сприйняти за веселу маячню, якби не одна обставина. Євгеній Фьодоров зробив непогану кар’єру в нинішньому російському керівництві. Він – член генеральної ради партії «Единая Россия». У 97-98 роках він був заступником заступника (саме так) керівника апарату Ради Оборони РФ, а ще раніше у 85-87 роках – брав участь в Афганській війні (енергетик відділу квартирно-експлуатаційного управління 40-ї армії у Кабулі). Напрошується прикрий висновок. Або – депутат Фьодоров, сам американський агент, який приймав участь в окупації «тупими амерами» матінки-Росії. Або – в уряді РФ не пропхатися від шизофреників, параноїків, олігофренів та інших потенційних клієнтів психіатричних клінік. Або – депутат Держдуми настільки зневажає своїх земляків що ладен нести будь-яку маячну, перебуваючи у твердій впевненості що «піпл сховає – лох зачепеніє». Бо інакше лишається тільки дивуватися, як міністр російського МЗС Сергій Лавров (донька якого, до речі мешкає у США), не боїться що якось під час офіційного прийому депутат Фьодоров раптом кинеться американцями рила бити?
 
Ну справді, не з повстанського бункера він все це віщав, і не про події до яких він був недоречний. Президент Путін сукупно перебуває на владі уже довше за Брежнєва. І значну частину Путінського панування депутат Євгеній Фьодоров займав низку керівних посад, як в уряді (набитому американськими агентами, типу), так і в правлячій партії представники якої і є як раз оточенням Путіна (в якому 80% - вороги).
 
Інтернет спільнота всмак познущалася з призначення міністром культури Владіміра Мєдінского, який стверджував що в Україні в часи Литовського князівства та Речі Посполитої не було лазень і що всі без винятку росіяни мають на одну хромосому більше. Нині ж божевільні заяви робить один з керманичів російської правлячої партії. Все це примушує засумніватися, а чи адекватні люди сидять в керівництві нашої держави-сусіда?
 
Російський блогер і опозиціонер що мріє про відновлення імперії Олексій Навальний уже подав з приводу цього інтерв’ю заяву у ФСБ з проханням виявити і затримати ворожих агентів. Нам же глядячи на цей божевільний цирк у сусідній державі, варто спитати в наших прибічників Митного союзу – ви з чиновниками цієї країни інтегруватися зібралися?
 
Колонії США?
 
Дмитро Калинчук
© Дракон [26.01.2013] | Просмотров: 5063

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.4/49

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook