для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Живемо на порозі глобального обвалу чи розквіту, небуття чи прогресу. Час покаже!


Живемо на порозі глобального обвалу чи розквіту, небуття чи прогресу. Час покаже!
Давненько не писав. Сьогодні вирішив поділитись одним своїм спостереженням. Це відчуття переслідує мене останніх півроку. Що саме мене турбує?
А ось що. Півроку тому у мене почало складатися враження, що економічна криза цього разу закінчиться не просто девальвацією тих чи інших валют чи дефолтом декількох десятків країн – цього разу мають відбутися більш серйозні зміни.
Маю на увазі весь фінансовий і, відповідно, політичний устрій. Банки у стані стагнації, людей вже не влаштовує ні робота банків в частині збагачення, ні правила банків, ні державний контроль діяльності банків. Так, саме державний контроль почав серйозно дратувати всіх. У суспільстві, і мова йде не тільки про Україну, почав блукати привид самоорганізації. Він чимось наближений до анархії, але в дещо осучасненому вигляді. Люди почали шукати інші форми взаємодії, накопичення, спілкування і т.д.
Відхід у небуття паперових грошей крокує інтенсивними темпами. Електронні гроші стають сьогоденням і саме такий формат дав можливість дихнути вільніше, оскільки гроші почали блукати без постійного нагляду держави. І ось коли податкова, наша славна податкова, починає втручатися у цю інтимну площину – власні кошти, з’являється роздратованість більшості. Спілкувався з багатьма. Серед мас росте нерозуміння функції податкової, не розуміють люди куди йдуть ці гроші, чому потрібно оплачувати потреби чиновників і чому не можна перевести все на автоматику. Під словом автоматика, я маю на увазі відсутність податків і повне фінансове забезпечення населенням всіх важливих структур (школи, садки, лікарні, міліція і т.д.). Люди просто платитимуть за послуги і з цих коштів існуватимуть ці інстанції. Тим більше, ми все одно вже давно за платимо і цього достатньо.
Розуміння цього наступає на голову все більшій і більшій масі людей.
Ніхто не помічав, що в останні роки по всьому світу росте кількість кас взаємодопомоги, народних фондів, різних спільнот, тих структур, які протиставлять себе нинішньому устрою?! Розвертається справжня боротьба між цими структурами і репресивним органом влади.
На днях прочитав статтю, де автор озвучив цікаву думку, що якщо Facebook, Google, Apple відкриють свої віртуальні банки, це остаточно обвалить банківську систему, засновану Ротшильдами, Рокфеллерами та іншими. Погоджусь з цією думкою. Такий крок замкне коло.
Люди шукають свободи. Наразі свободи фінансової, оскільки живемо у такому суспільстві, де не вміють жити без грошей і, врешті-решт, без них і не проживеш. Поки що…
Останній крок нашої влади, щодо введення біометричних паспортів з обов’язковим скануванням обличчя та не обов’язковим скануванням пальців, є продовженням намагань всіх «цивілізованих» держав здійснювати тотальний контроль. В Росії таку штуку, як біометричний паспорт, ввели з 2003 року і єдиний біометричний елемент там - тривимірне фото, як на мене більш ніж достатньо, як для паспорту. Але цього мало для контролю і влада РФ здійснить чергову спробу в другій половині 2013 року з усіма маразмами (сканування обличчя та відбитків пальців).
Це нагадує потуги того, хто втрачає контроль за ситуацією і пробує ще міцніше вхопити за горло власний народ, щоб не дай Боже не дихнув вільніше.
Можливо мої думки трохи розхристані сьогодні, але відчуття і спостереження конкретні.
Живемо на порозі глобального обвалу чи розквіту, небуття чи прогресу. Час покаже!
 
P.S.  З приводу біометричних паспортів, я на своєму каналі дав декілька порад, як можна обійти ці тоталітарні маразми - http://www.youtube.com/user/VARTOVIY2012?feature=mhee
 
Юрій Кравець
© vartoviy [15.01.2013] | Просмотров: 5988

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.1/28

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook