пароль
помнить
uk [ru]

В цілому, пані і панове, життя продовжується ..


В цілому, пані і панове, життя продовжується ..
1. Насправді, українці є першими естетами в світі. Якщо тая чи сяя тенденція не викликає у них почуття прекрасного, то в них (в українців) не виникає бажання підтримувати тенденцію на її шляху до апофеозу.
Не дарма ж вождь донбасів Янук змушений був проголосити дивну для нього річ .. Він вже збирався приголомшити світ невідомими рядками українського поета Чехова, як з рота сама по собі виповзла фраза "Красота врятує світ". Вождь ніяково посміхнувся і вже через мить почувався господарем цієї модерністської сентенції. А то всього лише пробилося крізь макіївку Янука святе українство.
 
Отак от, суто з естетичних мотивів, українці полишили майдани і вулиці і зосередилися на приватному.
 
2. А тим часом потвори ПР окупували країну і заполонили її медіа. Невгамонна медична статистика свідчила - посмішки Богословської і Бондаренко скорочують українському глядачеві вік на один рік за один рік споглядання. Шоу-процедури Чечетова викликають деформації плечових суглобів, Колесник псує сечовий міхур, Табачник підвищує кислотність в шлунку, а Шаріков-Шумахєр взагалі блокує почуття любові до ближнього.
 
В експердних колах кажуть шо то все відбувається не само по собі наче природним собі чином, а тоє все є реалізацією задумок потойбічних сил .. Для яких Україна є на стільки притягатєльною силою, шо вони не мають сил від України віттягатися ..
 
Ті експерди, що мають безпосередній зв'язок з надійними джерелами  (джерела ж не бажають відкритися) у потойбічній силі "Раша", ствержують, що Головний рашель створив окремий підрозділ під кодовою назвою "Наша Україна", який розробив для Головного рашеля план "Ескалація", за яким начебто Янук має пересаджати все що рухається, а потім і решту, залишивши собі невеличке коло своїх. Таке невеличке, щоб загону підрозділу НУ можна було б затовкти це коло в черево "Мрії" і відвезти у засніжене Підмосковьє.
 
Інші експерди заперечують, посилаючись на їхні надійні джерела, але вже в околицях Брюселії. Що насправді вже другий рік здійснюється план "Ukrainadeal", за яким Україну зненацька приймуть до ЄС вже 13-му році, причому з наступним блокуванням рахунків наближених до Янука осіб разм із самим Януком, якому буде закритий в'їзд до країн ЄС і до США. Причому, наступним кроком ЄС буде начебто запрошення Ахмєта на чай, після якого Ахмєт начебто зателефоную Януку і надасть останньому 15 хвилин на написання заяви про відставку за станом здоров'я. Причому відставку у Янука приймуть за умови, що Тимошенко вже буде в літаку по дорозі до Києва.
 
3. Ну, а незалежні експерти, що не мають ніякого зиску за свій експертизм, проголошують, що у пеерів практично немає пристойного виходу - пострадянська модель застаріла морально і фізично і от от почне розвалюватися.
 
То ж, пані і панове, з Різдвом Христовим!
 
Теж, до речі, такий собі віртуал, це Різдво .. Як віфліємський вогонь, якого українці розвозять по світу до своїх (ризикуючи бути поштрафованими) ..
 
patsak
© Карт [25.12.2012] | Просмотров: 1654

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.3/29

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить