для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Троллітє Шура, троллітє...


Троллітє Шура, троллітє...
Зараз у різних експЁрдів, а по простому ригівських троллів, новий тренд, мовляв своїми хуліганськими діями Свобода знижує свій рейтинг, мовляв виборці чекають від них законотворчості.
 
Нічого їм відповідати не буду, нема сенсу, вони свою роботу знають, і свої тридцять срібляників відпрацьовують, і будуть відпрацьовувати, скажу вам, тим хто має свою власну думку, хто адекватний і без совка в голові, те що думаю з цього приводу особисто я.
 
Уявімо ситуацію - Свобода не пройшла до Парламенту, відповідно ОО та УДАР мають ще менше голосів, а ПР з сателітами має майже конституційну більшість, а під основні свої вапроси риги можуть досить легко зібрати бажані для них 300 голосів, опозиція діє "парламентськими" методами, інколи про щось там домовляється, коли їх в черговий раз кидають і разводят как котят, то вони ображено надувають губи, ходять по сесійній залі з протестними кольоровими кульками, та бігають по різним шустерам і кісєльовим.
В результаті на наступних парламентських виборах вони втрачають ще деякий відсоток голосів, а риги домальовують собі ще більше, ніж на виборах 2012, і тоді білоруський варіант стає дійсністю, правдою життя, яку змінити вже неможливо.
 
Що ми маємо зараз - у Свободи лише 37 голосів, і разом з союзниками вся опозиція має цих голосів менше двох сотень, про яку законотворчість може йти мова, хоча закони вони звісно ж писати мають, і значна частина цих законів має бути в напрямку підвищення соціальних стандартів, ці закони будуть звичайно ж блокуватись ригами, і цим вони власними руками будуть копати собі могилу, головне проводити реальну піар-компанію по розкрутці цієї тематики, доносити до людей просту думку: ми хочемо щоб люди жили краще, а риги не хочуть...
 
Про фізичні протистояння: вони мають бути, при чому перманентно, моральне право на ці дії у опозиції є, адже бореться опозиція не за посади, а за дотримання законів і Конституції України, от тільки битись треба теж уміти, якщо блокування трибуни будуть такими ж як і зараз, то вже десяте таке блокування буде виглядати  як клоунада, вийшли, поштовхались, получили в диню й розійшлись, поки що  все це саме так і виглядає, он вже на другий день боєць ригоанал застосував кулаки, і маю сказати робив він це достатньо вправно і професійно.
 
Що ж тоді робити Свободі, думаю їм варто дати хороший бій, не штовханину, а саме бій, їм під хороший привід потрібно всією фракцією відметелити головних ригівських бійців, жорстко і безкомпромісно - страшно? Звичайно, свободівці теж люди, але без цього всі ці протисояння, як я вже казав, дуже швидко перетворяться на клоунаду, і риги будуть і далі тролити Свободу, навмисно гаваріть па рускі, а то й на фєні.
 
Свобода, ставши парламентською партією, ні в якому разі не має забувати про вулицю, навпаки, вулична робота має посилюватись, кожен інформаційний привід має доноситись до людей не "по радіо", а активістами через вулицю, Свобода має налаштувати тісні зв"язки з громадськими організаціями і рухами, підтримувати їх всима наявними засобами.
 
І ніяких домовлянь з ригами, предметом торгу може бути тільки одне: "Б"ємо вас тільки біля трибуни, а в кулуарах не чіпаємо..."
 
Карфаген має бути знищеним! Риги мають здохнути!
 
Ось такі думки пересічного симпатика Свободи.
 
Слава Україні!
© Святиє суслікі! [14.12.2012] | Просмотров: 3349

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.3/55

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook