для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Про голосування та дівок з Окружної


Про голосування та дівок з Окружної
   Усе вертається на круги своя... Ось і нова Верховна Рада починає працювати. Щоправда, не така вже й нова, трохи підтоптана. Ну це як буває: дивишся, наче маленька дитинка, а починає та дитинка розмовляти- ну як старичок якийся. Дуже таким діткам бабусі раді, от, мовляв, яке мале, а як старе говорить. Гарно так. Путнього, правда, з таких діток ще ніколи не виходило.
 
   Та як би там не було, дільож вже пішов. І от дорогі наші комуністи знову вимагають собі місце віце-спікера. Звичайно, як кажуть, " в предєлах разумного", бо хто ж їм посаду головного базікала довірить (так, по-моєму, з англійської "спікер" перекладається)? Там бажаючих- греблю гати, та усі такі кадри: в дошку свої, перевірені. От, наприклад, хоч і той Вава: проголосує що завгодно та як завгодно. Потім, правда, йому трохи поболить Україна, та й усе.Та й ліки від такої хвороби давно вже винайшли, такі, паперові. Краще від любої Но-шпи біль вгамовують.
 
   Залізна людина наш Вава! Ой як йому сниться: "Батя"- пожиттєвий през, той що з дентом, а він, Вава- пожиттєвий спікер. Красота! Але є у нього слабке місце, є... Якщо потихеньку підкрастися до нього ззаду, та на вухо так: "Пукач!"- й відразу ж у Вави починається сильний пукач із потужним какачем, одне слово, ведмежа хвороба. Та таки ж ведмежа, а не якась там ховрашкова! Але ж, але ж... От тут йому і потрібен вірний зам!
 
   Штатний зам від комуністів- Адам Мартинюк. Мужчина відний, та й комуніст- хоч куди. Завжди Ваву підмінить та й зробить так, як хазяям треба. А потім завжди зможе розказати, як комуністи народ захищали-захищали, тільки чогось захистити так і не вийшло. На цей раз. Але вони, єдиною лавою, принципово та послідовно... ну й таке інше, коротше, говорила-балакала... Є такі, що й вірять! Та що там казати! Це, мабуть, якась технологія гіпнозу, чи, кат його знає, якогось навіювання. На "особо одарьонних" дуже діє. Щось таке: твердим голосом вимовити: "Докторська" по 2-20, "Любительська"- по 2-80. Хоч завтра! Бензин- 35 копєєк." І щоб остаточно добити: "За 5 літрів!"
 
   Звичайно, посада віце-базікала якраз до снаги комуністам. Як її отримають, то навіть із хазяями своїми поторгуватися зможуть, перед тим, як під них... тьху ти, як із ними зляг... та що це я, насправді, як із ними коаліцію створюватимуть! Хух, аж впотів. А ви як думали? Верховна Рада, це вам не Окружна й навіть не Броварський проспект, у Раді дєнєг більше. А буде свій віце- спікер, значить, дєнєг буде ще більше, бо хазяї зауважають. А, маючи зелененькі, і жити веселіше, та й народ язиком краще захищати. Уявіть картину маслом, яку, щоправда, усі бачили неодноразово, та бачитимуть ще: комуніст язиком захищає трудовий люд, нещадно криє ледь не матом олігархів та бандитську владу, попередньо вийнявши отого язика із дупи олігарха- представника тієї самої бандитської влади. Ну а потім- язика повертає на робоче місце. Та й із задоволенням непідробним! Дівки на Окружній стільки ж не заробляють тому, що не можуть вони отак, із непідробним... А оці- що там казати, сам Станіславський би прослізився.
 
   Вам у роті не смердить, панове- товаріщі?
© Саня электрик [13.12.2012] | Просмотров: 4564

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/45

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook