для старых юзеров
помнить
uk [ru]

ПЄЧАЛЬКА.


ПЄЧАЛЬКА.
Прочитав новину: http://glavcom.ua/news/101198.html
Що і Китай відмовив??? Китайці  не дають в борг.
І  ЦЕ  ВЖЕ  НЕ ВПЕРШЕ. Від попереднього сільськогосподарського кредиту янучари самі відмовились нещодавно.
Китайці ж дають під фактично створення ДІАСПОРИ та ще й з економічними зобов'язаннями.
 
І так що маємо. Банда котра тримає певну територію і розуміє, що пустить сюди когось це значить втратити і цю територію і владу над нею.
ЕС вимагає керувати по правилам ЕС, а це втрата влади в середньостроковій перспективі і економічного впливу в довгостроковій.
Китай хоче економічного впливу і заселення своїми китайчатами, а це втрата всього вже в середньостроковій перспективі.
Росія це втрата всього і в КОРОТКОСТРОКОВІЙ перспективі, адже хоче забрати до себе місцевих холопів (в самих Сибір порожня стоїть, а китайці напирають). відібрати в банди все і владу і територію. А саму банду пустити або шляхом гетьманів (СОЛОВКИ ж монастир....... Вітьок типу ж набожний........... от і сидітиме там як кілька гетьманів) або шляхом українських комуністів. Чим там скінчили Скрипники-Вінниченки-Хвильовиї??? А ті комуністи нєчєта Вітьку, вре робили на благо партії Леніна, а вийшло................
 
Що ж дєлать????
 
Авторитарні режими в таких випадках стають УЛЬТРАПАТРИОТИЧНИМИ.

Гнуть лінію на ВОРОЖЕ  оточення, на проіскі заграніци і т.д.
Цим збивається запал активних патріотів, котрих таким чином вводять в оману. Росія в цьому добрий приклад і тепер і в історичному плані.
 
Але в банди і тут пєчалька.
Адже гопота котра привела її до влади в Україні любить Расєю котра банду позбавить і території і доходів і життя .....................
А українців котрих банда окупувала банда ненавидить не гірше чим європейців з їх демократоцінностями, чи москалів з їх хапальними бажаннями чи китайців з їх тиском. Але здається українців ця зграя ненавидить ще більше чим всі оті три ризики разом узяті.
 
От і чекаємо що ж пересилить??? Бажання, хоч шляхом власного бандитського самогубства, але зробити українцям останню каку від себе і втягнути їх під Расєю? Чи тихою сапою піддатись ЕС і спробувати затіхаритись десь на Багамах з краденим баблом відбиваючись від різних судів? Чи пустити сюди китайців і спробувати відтермінувати остаточний вибір???
 
Мдя важкувата шапка янучара............................
 

А, ну да, є ще варіант, спробувати домовитись з українцями. Щось типу ми здаємо владу, ліняємо з бабулєтами, а ви нас не чіпаєте і не мститесь.
Але такий варіант це щось з потойбічного. Адже якщо кидати монетку то орел чи решка то варіанти ЕС чи Расєє. Монета впала на ребро це китай, ну а монета не впала, а вийшла на навколоземну орбіту це варіант добровільної здачі влади Януковичем опозиції.................
 

Тому поки окупаційна влада думає підкидаючи монетку............ українцям схоже лишивсь єдиний вибір РЕВОЛЮЦІЯ. Тобто взяти в руки лопати і не скиглити як заповів маркшейдер......................
© Слово [09.12.2012] | Просмотров: 5423

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.5/41

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook