для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Шоу маст гоу он...


Шоу маст гоу он...
     Ех, не дочитав до кінця байку "Квартет" дідуся Крилова регіАнальний штаб з організації підготовки роботи ВРУ 7.0, який очолює знаменитий самовисуванець з Новограда-Волинського.
 
     Там же в резюме було сказано: "А вы, друзья, как не садитесь...". Хоча, треба віддати належне, у тактиці рукопаштих боїв "стінка на стінку", які до цих пір проводились у будівлі під куполом, вони щось петрають.
 
      Не знаю, яка буде продуктивнісь цієї ВРУ у законотворчій діяльності (скоріше за все НІЯКА), але "враг нє прайдьот" це точно.
Особисто у мене, а історію військового мистецтва я колись вивчав, склалось враження, що організація розміщення фракцій у залі засідань здійснена на підставі цієї науки. При цьому, оскільки вогнепальну зброю до зали пронести не можна, то досвід покладено в основу виключно з битв періоду панування на полі бою холодної зброї. Фермопіли, Кани, Грюнвальд і т.д. і т.л.

http://durdom.in.ua/uk/main/photo/photo_id/36260.phtml
     Дивимось на схему, яку підготував(ла) колега АннаБез і робимо висновки.
1.ПР беззаперечно довіряє тактиці псів-лицарів Тевтонського ордену в організації наступу, що називається клин, або СВИНЯ. Ну дуже потрібна їм трибуна ВРУ. Не знаю правда, чи вони стурбовані більше, законотворчістю, чи недопущенням до неї "ворогів" з опозиційного табору.
2.З метою недопущення узгодженності дій між оппозицією та "недотушками" з рядів "самовисуванців", останніх максимально віддалили від табору можливого негативного впливу.
3. Швидку і рішучу "кінноту" опозиційного табору максимально віддалили, як від трибуни, так і від союзної комі-піхоти. Це також, погодьтесь, розумно. Кому потрібні втрати, в прямому розумінні цього слова, серед "червоних пенсіонерів" (здебільшого) від молодих, рукастих і зубастих свободівців. Регіонали власними грудьми вирішили закрити "старих пердунів", що обіцяли не допустити "нацизму" в Україні.
4. Радує впевненість ПР-івського штабу у тому, що п'ять мажоритарних вакансій після перевиборів опозиціонерам не дістануться. Вакантні місця залишені не на "лінії бойового дотику", а у своєму "глибокому тилу".
 
      Особисто мені, правда, поки не зрозуміле тактичне місце виділене УДАРУ. Якщо виходити з логіки, що ця фракція найбільше зосередження "тушок", то як і "самовисуванців" їх належало б максимально дистанціювати від "тлєтворного" впливу ОО "Батьківщина", але ж... Напевно у тактиків просто не вистачило місця на запланованому полі бою для більш оптимального розміщення цих депутатів. Тому вони просто вирішували задачу з точки зору класичної, як одним човном перевезти через річку козу, вовка і капусту.
 
     Що мене радує? Життя ВРУ-7.0 не буде СКУШНИМ. Новини будуть, певно переповненими світлинами з розбитими носами, поламаними кінцівками та ЧМТ. Практично як донесення з полю бою.
 
     Я б порекомендував головному редактору телеканалу "Рада" найняти якогось відомого спортивного телекоментатора, класу Миколи Озерова, для ведення прямих репортажів з зали засідань. Виходило б щось на кшталт репортажів знаменитої серії матчів радянської хокейної збірної у Канаді 70-х років ХХ сторіччя.
"Олег Тягнибок набирає швидкість і рветься у напрямку трибуни. На перехоплення виходить Тедеєв... оманний рух і нападник ухиляється від силового прийому..." і т.д.
 
       Уявляєте яку цікавість викличуть такі репортажі? Редактори "1+1" та "Інтеру" спочатку нервово запалять, внаслідок зниження рейтингу своїх каналів, оскільки наплив глядачів у "Ради" буде приблизно таким же, як у свій час, у "Рабині Ізаури".
 
     Але цим не закінчиться. Шустер і Кисєльов перепрофілюються і за-для перехоплення глядача почнуть вести свої ток-шоу як розбір історичних битв. Із схемами, картами, анімацією пересувань "військ" та аналізом, хто на цьому тижні з керівників фракцій повторив геніальні задуми битв древнього світу, чи середньовіччя. Окремими номінаціями будуть почесні звання, на кшталт "Чечетов- Ганнібал сучасності!!!"
 
      Напевно було б також дуже креативним перед кожним засіданням ВРУ проводити показовий бій між двома депутатами. А "Пєрєсвєтів" у кожній фракції вистачає...
 
     В обсчєм, ШОУ МАСТ ГОУ ОН!!!yahoo
© инженегр [04.12.2012] | Просмотров: 3763
Метки: #Литвин 

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/32

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook