для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Жінки та чоловіки. Маленькій пост.


Жінки та чоловіки. Маленькій пост.
В зв'язку з обставинами, які склалися, як склалися, я зараз виконую ту роботу, яку, за замовчуванням, виконують жінки. А саме. Готую їжу, мию посуд, перу білизну, прибираю в квартирі, консервую консервації, скуповую продукти, та таке інше. І звісно, я не міг не помітити, що все це я роблю безперервно. Тобто, на щось інше, в мене часу зовсім нема.
І тут вже хоч не хоч, а починаєш розмірковувати. Виходить, що жінки, роблячи всю цю роботу, без якої, по великому рахунку, просто саме життя неможливе, вивільняють час для нас, мужиків. Щоб ми орали землю, вирощували хліб, ловили рибу, будували шляхи,  будинки, літаки,  космічні кораблі, освоювали міжгалактичні простори, служили в армії, захищали свою країну, свої родини, в решті-решт, мали змогу записати "пулю", розчавити пляшку з собутильниками, навіть, стрибнути в гречку, і на це жінки дають нам час.
Я вже не кажу за інтернет. Пам'ятаєте опитування? Ось одне з запитань, як розподіляються за статтю користувачі та читачі ДД -
 

Взагалі-то, якщо замислитися, це дивний результат. Жінок то на Землі більше, ніж чоловіків. А тут, такі дивні пропорції. За клавою, мужиків сидить більше в три рази , ніж жінок.
Ось зі свого досвіду, я і кажу в чому справа. Не тому що більшість жінок, це "блондинки", а в тому, що в них банально нема на це часу. Хоча, навіть і за таких умов, якась частина жінок, встигає і в мережу зануритися. Як я ось наприклад. Зараз готую суп, і одночасно встигаю і на клаві щось натицяти. То ця частина жінок, взагалі, супервумен.
То чуєте, мужики, можливо поміняємося з жінками? Вони вже і так багато чоловічої роботи роблять. То можливо зроблять за нас головну роботу, звільнять країну від окупантів, мародерів, крадіїв? Здається, якби в них було стільки часу, скільки маємо ми, то вони би вже десять таких, як Янукович, викинули би з влади, повідбивали би їм голови та повідривали би їм яйця.
Як, дамо їм, замість квітів, кулемета та гранату, а самі станемо біля плити, візьмемо в руки віника та почнемо прати білизну? Ґа?
 
© маска [02.12.2012] | Просмотров: 2480

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.4/45

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook