пароль
помнить
uk [ru]

НОВА ІДЕОЛОГІЯ


НОВА ІДЕОЛОГІЯ
    Кремль готує нове историко-політичне підгрунття.
Воно повинне стати базою для міцного єднання як різних національних прошарків у самій Росії, так і серед інших держав – традиційних сателитів імперії, з числа  успадкованих колоній.
Все це  московітська влада намагається упакувати у наднаціональне державоутворення під (само собою) керівництвом Великого Брата.
Україна пручається від залицяннь московського царя, і кремль веде роботу в цім напрямку, але що то було б за КГБ, якби не розробляло одночасно декілька планів.
 
Один з них, мабуть розрахований на випадок краху «слов’янської» версії  історії походження Росії. Тобто на випадок краху слов’янського братства, а відтак і виправдання ворожості власних наступних дій до бувших братів.
 
    Справді, хоча слов’янська складова в структурі населення Росії судячи з перепису населення 2010 року домінує, але якщо не рахувати русскімі Українців та Білорусів, то ця цифірь навряд чи сягне 40 міліонів... Якщо ж виокремити євреїв, які мають за звичай записуватися в метриках по-батьку, а самі себе рахують по-матері, то русскіх налічиться хіба що може 30 млн.
Якщо врахувати схильність російської, (як і української) влади до фальсіфікацій та маніпуляцій, то можете сміливо відкинути ще 5–10 млн громадян. Так мені видається.
Порахували? У кремлі теж порахували...
Але це все забавки, у порівнянні з тим, що русськой національності апріорі, взагалі не існує, і нещасний кремль не знає як з цим впоратися.
 
«Русскими в России считаются:
 
В Северной России:
* Поморы — на побережьях Белого и Баренцева морей
* Скобари — в Псковской области
В Центральной России:
* Однодворцы — в Центральной России
* Полехи — в Орловско-Калужском полесье
* Пушкари — в Тверской области
* Саяны — в Курской области
* Сицкари — в Ярославской области
* Тудовляне — в Тверской области
* Цуканы — в Тамбовской области
* Терюхане — Нижегородская область
На Кавказе:
* Терские, кубанские казаки
* Молокане — на Северном Кавказе, в Закавказье.
* Птишане — на северо-западе Ставропольского края
В азиатской части России:
* Каменщики — в Алтайском крае
* Камчадалы — на Камчатке
* Гураны, Карымы, Семейские, Якутяне — в Забайкалье
* Затундренные крестьяне — на полуострове Таймыр
* Кержаки — в Нижегородском Заволжье, на Урале и в Сибири
* Колымчане, Русскоустьинцы — в Якутии
* Марковцы — на Чукотке
* Сибиряки, Чалдоны — в Сибири
* Поляки — в Алтайском крае
А ещё Мордвинцы, Мокшане, Тувинцы, и т. д.»
 
    Ще одна халепа підкралася до московського царства в зв’язку з тим, що несподівано для лубянки, раптом стало цілковито зрозуміло, що нове покоління, в новітніх історичних умовах не сприймає старі комуногебістські лозунги і закляття.
Через це стара кляча імперії вже не тримається колії, і не знає кого вже рахувати героєм, а кого кліймити запроданцем. Тому влада тимчасово, допоки визначиться, підігрує всім, хто підігрує їй, і нищить все, що їй загрожує.
 
    Кремлівська влада усвідомлює, що зараз мало кого надихають образи Леніна, Сталіна, Троцького, з Кагановичами, Дзержинськими, Беріями і їм подібними Ягодами. а з ними і всієї людожерскої когорти поплічників. Тому патріотичний дух намагаються підтримувати більш давньою історією. Хоча за Росією тягнеться слава тюрми народів з давніх давен, але давня історія – на те вона і давня, щоб за неї не відповідати.
 
    Не маючи міцної ідеології, доступної до розуміння простим смертним - Росія ледве тримається купи, і в світі її тримаються осторонь, як прокаженої, з огляду як на сумнівну легітимність як вищого керівництва, так і на «непередбачуваність» їхніх дій.
Слово непередбачуваність я ставлю в лапки, бо від Росії, насправді завжди можна очікувати агресії, і це завжди мають на увазі світові політики.
З огляду на таку загрозу державності, ідеологічний відділ вимушений шукати шляхів втримання ситуації під контролем.
З особливо секретних архівів чекісти витягнули те, що ховалося у секретних шафах, але свято зберігалося всіми російськими правителями аж до сьогодні.
Це – шокуюча «правда» від ідеологів-кремленів про походження руського народу.
Скільки в цій «правді» правди – насправді знають тільки в ідеологічному відділенні КГБ, але скількись-то є!
І кажучи чесно, мене їхня нова «правда» влаштовує, най би полишили длубати українцям мізки, і вперед – до нових родичів Тюрків – там їх зачекалися "ждать".
 
Але подивіться кіно. Запевняю, дуже цікаво!
 

© ЗЕЛЕНЯР [01.12.2012] | Просмотров: 2956

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.3/40

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook