пароль
помнить
uk [ru]

Навіть не смішно


Навіть не смішно
Очевидно мало хто не в курсі феєричного підписання керівником Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами В.Каськовим  по залученню до інвестування в будівництво у Одеській області плавучого терміналу для прийому скрапленого газу, або ж LNG-терміналу, іспанської корпорації Gas Natural Fenosa, в обсязі понад 1 мільярд доларів .
 
При якому були присутні «високо-посадовці» Азаров та Бойко, і прем'єр на засіданні уряду навіть встиг привітати міністрів «з історичним моментом – підписанням угоди про будівництво LNG-терміналу».
 
Та наступного скандалу, коли вже у вівторок іспанці заявили, що не підписували жодних контрактів щодо інвестицій в український проект. «Ми не очолюємо жодного консорціуму для будівництва такого терміналу. Ми також не вивчаємо такої можливості».
 
Ні, звичайно диверсифікація це діло добре, але й голова не тільки для того шоб в неї ... жерти.
 
Бо дійсно показовим в цій історії є те що Каськів та його підлеглі ідентифікували загадкового підписанта угоди - Джорді Сарда Бонвеі, наступним чином … «На зустрічі потенційних інвесторів терміналу, що відбулася у Ялті, пан Бонвеі брав участь у переговорах разом з іншим паном, керівником німецького представництва Gas Natural Europe.
 
Тому на момент підписання угоди в нас не було жодного сумніву з приводу того, що ця людина представляє компанію.»
 
Ну а перл керівника Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами … «коли стоїть питання, хто уповноважений з іспанської сторони на підписання - то це питання не до української сторони.», взагалі шедевральний ідіотизм.
Особливо коли тобі результат до ср... е-е-е, одного місця.  
 
Навіть якось дивно пояснювати посадовцю такого рівня, що переговори, вже не кажучи про підписання угод, починаються з з’ясування статусу та обсягу повноважень учасників, які детально розписуються в належним чином засвідчених та легалізованих довіреностях, також підтверджених витягами з установчих документів контрагентів, оскільки іноді ці документи передбачають обмеження для посадовців фірм щодо обсягу суми угод, які вони мають право укладати.
 
Залишається порадіти з приводу того що в Ялті разом з керівником німецького представництва Gas Natural Europe в переговорах щодо інвестування терміналу не приймав участь його улюблений … котяра.
 
Неабияке діло длубатись в носі … «проффесіанали».
© Блик [29.11.2012] | Просмотров: 2853
Метки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/47

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить