пароль
помнить
uk [ru]

Ганьба


Ганьба
Депутат Львівської міської ради від «Фронту Змін» Ерік Парсаданян висловив протест проти шоу публічного заколювання свиней заради розваги в одному з ресторанів Львова.
З відповідним депутатським запитом Парсаданян звернувся сьогодні до міського голови Львова під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради.
 
Публічне заколення  свині..

 
Під музику і танці.у ресторані-пивоварні "Старгород" Адрес: г. Львов, ул. П.Римлянина,
Крутий ресторан.Разок там був..
 
ресторан "Старгород" це мережа ресторанів по Україні, а власник сам харківчанин  і саме Харківський "Старгород" є основним рестораном ,але питання навіть не до власника найбільше ,який відповідає за законом за це неподобство ,не до керівництва ,яке це організувало ,не до персоналу ,яке це вчинило ,а ,найбільше -до відвідувачів ,які отримували від цього задоволення.
Звіріємо помаленьку?

 

Шоу називається.
 
А тепер: Чи можна ЛЬВІВ"ЯНАМ  звинувачувати Луїса Андріано  у тому ,що він порушив традиції"ферплей" ?
 

Що спільного у "голу" Луїса Андріано і Шоу в Кабаці-борделі"Старгород"
Футбол — это прежде всего честная игра. Ее придумали английские джентльмены и фейр-плей здесь воспринимается, как само собой разумеющееся, хоть он и не прописан в футбольных правилах.
 
Это тоже самое, что не бить женщину, ребенка, не плевать в тарелку. И Шахтер при хорошей игре допустил грубейшую ошибку, нарушив эту норму. Мяч не должен был отбиваться, а если игрок рассеянный, не понял ситуации, команда должна сделать все, чтобы ее выровнять.
 
Судя по тем извинениям, которые прозвучали из уст тренера, игроков сложилось впечатление, что Степаненко нужен переводчик, он не понял, на каком языке разговаривать в команде. Несколько минут игроки обсуждали, что делать, но, возможно, они говорили на испанском или португальском.
 
Арбитр FIFA: Гол Луиса Адриано - просто безумие
Повторюсь, при очень хорошей в целом игре Шахтер потерял репутацию. И команде нужно будет приложить серьезные усилия, чтобы эту ситуацию сгладить. Что сделать будет очень сложно, в Европе к таким вещам относятся очень серьезно. Не исключено, что со стороны UEFA последуют санкции и будет поставлен вопрос, чтобы фейр-плей таки включить в футбольные правила", - приводит слова Федорчука Gazeta.ua.

Львів і Шахтар "втратили лице". (
 

 

Чи піду я ще колись у цей КАБАК ?
 
навряд.
 
І закликаю всіх Львів"ян і гостей міста не відвідувати цей ресторан,не давати заробити власнику ,який заробляє на найбільш "низменных" инстинктах..
У ресторані «Старгород» 11 березня близько 3.00 зчинилася бійка, у якій брали участь десять чоловік. -AAA+
Про це у коментарі ЗІКу повідомила помічник начальника відділу по взаємодії з громадських питань і ЗМІ Людмила Дячук.
 
За її словами, охорона закладу не змогла впоратися з дебоширами, тому викликала на підмогу працівників «Беркуту».
 
«В результаті затримано і доставлено в райвідділ міліції 8 людей», – сказала Людмила Дячук.
 
У неділю, 11 березня, ЗІК звернувся за коментарем до ресторану «Старгород», проте адміністратор закладу, попри свідчення очевидців повідомив, що жодної бійки у них не було.

  а ще прошу зголошуватись свідків у канал"ЗІК"
 
http://korrespondent.net/video/ukraine/1423274-vo-lvove-razgorelsya-skandal-iz-za-publichnogo-zakalyvaniya-svinej-v-odnom-iz-restoranov
 

Стаття 299. Жорстоке поводження з тваринами
 
2. Ті самі дії, вчинені у присутності малолітнього, — караються штрафом до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років.
 
1. Суспільна небезпечність цього злочину в тому, що він посягає на суспільні відносини, що забезпечують загальноприйняті принципи мораль­ності у сфері поводження з тваринами. Жорстоке поводження з тваринами, знущання над ними та ін. суперечить сформованим у суспільстві підвали­нам гуманного ставлення до тварин і чинному законодавству. У від­повідності до ст. 63 Закону України «Про тваринний світ» від 13 грудня 2001 р. № 2894-ІП особи, винні в порушенні законодавства в галузі охоро­ни, використання і відтворення тваринного світу, несуть адміністративну, цивільно-правову чи кримінальну відповідальність. У разі наявності складу злочину відповідальність за жорстоке поводження з тваринами настає за ст. 299 КК.

P.S. Пів року триває справа про масове отруєння собак у Львові перед Євро... Зрушення є ,але повільно..
© Pavlotex [21.11.2012] | Просмотров: 8454

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.2/42

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook