для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Фальсифікації на ДД???


Фальсифікації на ДД???
Пора переходить на электронное голосование, чтобы было видно куда ушел мой голос или для желающих открытое именное голосование. Как сейчас проверить мой голос - куда и кому он ушел. А может его испортили или просто выбросили? Зачем такие выборы когда нарушаются мои права ? А главное никакое быдло за это не несет ответственности.

     Підрахунок голосів за допомогою електроніки викликає дуже багато підозр. Ми тут вже з 28.10. вздовж, впоперек і навіть по діагоналі передивляємось офіційні результати на сайті ЦВК і кожного разу знаходимо зачіпки щоб стверджувати, що результат волевиявлення виборців викривлено.
 
     Викривлено нахабно і бездарно так, що «вуха стирчать» звідусіль.
 
     Але я сьогодні не про цей феномен. У мене «домашнє» ІМХО про голосувалку  на ДД. Не знаю, чи ми занесли з сайту ЦВК сюди вірус, чи у роботу движка сайту втручаються «фальсифікатори»biggrin, але мною особисто виявлено некоректності у підрахунку рейтингу персоналу.
 
     Прошу колег не «бити мене ногами» за те, що я почав тяжіти до марнославства, але наявність такого показника, як рейтинг персоналу, хоч і не визначально, але привносить дух змагання. Неодноразово було помічено, що цей показник цікавить колег і іноді буває предметом якщо не заздрощів, то якихось конфліктів, а іноді навіть «ісходів» з сайту колег. Приклади: заввіділення Ёж, що зник з обіцянкою не відмічатись поки не стане звичайним санітаром та нещодавно зниклий Інкаман, якого почали «тягати за хвіст» за стрімке зростання у рейтингу.
 
     Власне кажучи, рейтинг на ДД не є визначальним. Є на сайті маса колег з нульовим рейтингом, думка яких висловлена в коментах сприймається як авторитетна і значуща. Але ж якщо підрахунок ведеться, то він повинен бути справедливим.
 
      Я не можу підняти цю проблему у Правилах, оскільки не втиснусь у кількість знаків та й
Формула рейтингу, питання: "Ой, а чому в мене рейтинг змінився (не змінився)?", "А чому у цього матеріалу рейтинг такий, а не такий собі?" не обговорюються.
Просто я хочу звернути увагу Адміна, що «не всё нормально в Датском королевстве».
 
     Що помічено? Берем для прикладу «творчість» НІКа инженегр. Автор за тиждень викладає три ІМХО
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/16189/user_id/9099.phtml
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/16198/user_id/9099.phtml
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/16226/user_id/9099.phtml
з доволі непоганими оцінками. Але, незважаючи на це, рейтинг стоїть як вкопаний - «40.8»ac. Істотно, що виникає підозра «а що трапилось?» і починається перевірка. Виявлено, що
1. за період з 20 травня (6 місяців) , коли підраховується рейтинг, за цей тиждень  не вивалилось жодної статті, що могло б пояснити падіння цифри.
2. за 6 місяців, що впливають на підрахунок  автор має 22 статті (1 Санбюль та 21 ІМХО), сумарна оцінка яких складає – 991,4
3. згідно формули розрахунку сайту, при діленні цієї суми на 24 (плюс два відносно кількості матеріалів) отримуємо цифру, що повинна визначати рейтинг  – 41,308(3)
Звідси виникає питання. Так який сумарний рейтинг правильний, 40,8 чи 41,3?
 
     Для чистоти експерименту я знову таки вручну перерахував рейтинг інших колег…
1. Sonya – 1 Санбюль, 32 ИМХО, сума 1529,2, рейтинг  43,691, що при округленні повинно давати 43,7. Несуттєво, але у колеги  офіційний рейтинг 43,6
2. А як справи у нас у «богоспасаємому регіоні»? Увага!!!Attention
Мрачный – 8 Санбюлів, 10-ИМХО, сума 8158,4, рейтинг 40,795, округляємо 40,8
У нас і тут ДАНЄЦКІЄ крадуть голосиThe big rage, бо офіційно стоїть 41,0!!!
 
     Виходить, що і у нас на ДД  фальсифікації!!!cray
© инженегр [20.11.2012] | Просмотров: 1860
Метки: #Кивалов 

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.0/28

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook