пароль
помнить
uk [ru]

На зламі епох.. Ох ..


На зламі епох.. Ох ..
Сподівання виявилися юлюзіями.
 
Озираючись на шлях позаду розумієш, що для "показати світу клас" у цієї країни не було достатнього потенціалу.
 
Юля віддала прекрасній ілюзії своє життя .. В тому є її власна трагедія.
 
Поневічена нація, споживаючи Юліне життя, потроху поновлюється. На жаль, не так швидко, щоб  від Юлі що-небудь залишилося до часу відродження нації ..
 
Закінчується епоха лідерських партій разом з епохою харизматичних лідерів. Адже зникла велика мета - стрибнути у світ сучасних націй. Велика мета виявилася великою ілюзією.
 
На українських теренах розтіклася велика зневіра .. Зневіра не у лідерів .. Зневіра у спроможності українців стати сучасною нацією. Віра впала в 2010-му, коли українці виявилися неспроможними протистояти донецькій навалі.
 
І хоч Юля оговталась після поразки в 2010-му, і гетманчики з переляку об'єдналися і визнали Юлю єдиним лідером опозиції, але нарід вже стояв на колінах і не збирався підніматися. Навіщо? Все одно сил не вистачить .. І бажання немає.
 
Отже, почалася епоха Віктора Януковича.
 
Проглядають дві ознаки цієї епохи - становлення системи українського авторитаризму і зародження системи масового народного спротиву авторитаризму. Дві антагоністичні тенденції постають одночасно (з однією швидкістю). Природно очікувати, що настане час, коли ці тенденції обидві посиляться такою мірою, що їм на теренах України стане тісно ..
 
І між тенденціями відбудеться велика бійка за одноосібне панування. Причому переможе нарід. Тому що він на той час ментально дозріє до нового, більш відповідного сучасним технологіям, способу життя. Авторитаризм, навпаки, вичерпає на той час свої потенції і почне розкладатися.
 
Звичайно, епоха Януковича, як і епоха Кучми, не буде тихим благодєнствієм. Відбуватимуться значні сутички, під час яких одужання народу стане необоротним процесом.
 
Виникне два-три мережевих об'єднання на кшталт "Спільної справи" .. Саме вони і стануть координаторами (не лідерами) руху проти автооритаризму.
 
Цікаво, що подібні процеси відбуваються і в Росії з Білоруссю. Можна очікувати, що прощання з авторитаризмом відбудеться в цих країнах майже одночасно з українським визволенням.
 
ukr
© Карт [15.11.2012] | Просмотров: 1511

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.6/32

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить