пароль
помнить
uk [ru]

«Вірю. Знаю. Можемо.» - муркав Ющенко-04 ..


«Вірю. Знаю. Можемо.» - муркав  Ющенко-04 ..
Українці .. вони ж такі homи, такі sapiencи, що в світі лише дивуються.
Цим  індивійдулістам затятим, мояхатаскрайникам ..
 
А не тре дивува .. Просто ми як в голову поранені ..
Так шо і думати можемо, і розмовляти .. Співаємо солов'їно ..
Лише різких рухів не полюбляємо ..
 
Колись у нас завівся один мєчтатєль-хахол, так і той в Гишпанію поїхав шоб їхнім крістьянам віддати їхню ж землю ..
 
До того ж ми є жіноча нація.
А жінки спочатку народжують, потім виховують, потім працюють .. І лише на пенсії отримують нарешті можливість подбати про країну.
З цієї обставини у нас на мітингах мітингують здебільшого літні жінки, яких залишилося не так шоб дуже .. Азарову з Тігіпкою, до речі, доповіли про цю ударну силу апазиції, і держмужі зразу ж здогадалися про підняти жінкам пенсійний вік ..
 
Так шо нінадо нам про нас погано висловлюватись .. Он один блокер є, то і нехай ..
 
Давайте краще заспокоїмося і полюбимо одне одного.
 
Бо таки є за що ..
 
Так, ми не лицарі димахратії .. То й що? Ми йдемо іншим шляхом. Йдемо тихо, не гупаючи підборами, тільки шини наших автіок шур-шур ...
 
Ми унутрєннє дозріваємо. Воно ззовні і непомітно, якщо не прислухатися .. А процес іде ..
 
Ми ж є не просто нація поміркованих індивідуїв. Ми ж є по суті йогами.
 
Нам, зосередженим на власному пупі, було б зануритися у буд-дізм ..
 
Насправді в українців є не лише третє око, а ще й третє вухо .. І кожний з нас вдосконалюється у розпізнаванні добра і зла і якби хто в світі складав рейтинги за ступенем просвітлення, то ми здиралися у тих рейтинггах на перші місця ..
 
Добро і зло мерехтять, маскуються одне під одне на ток-шовах в шустерах і кісільовах .. А ми те все помічаємо і розвінчуємо .. І несемо деталі на форумне обговорення на лавках біля під’їздів, на базарах і у трамвайній спільноті ..
 
Особливу активність виявляють діти срср .. Ті ж, хто народилися в вільній Україні, відійшли в інший стиль існування .. Такого видовища, як, скажімо,  в Єгипті, тут вам не станеться .. Коли демонструвати узурпатору своє бажання жити в інший спосіб взялися досорокарічні генерації ..
 
Молоді генерації здійнялися і посунули на майдан .. І тиждень не залишали його .. Поки не сталося такого, що поліція силою розігнала революційників .. При тому декілька сотен з них загинули під кулями .. Потім узурпатори заблокували інтернет і мобільний зв’язок ..  
 
Прилетіла Хіларі і «зрозуміла» Мубараку, і підтримала мубаракову стабільність.  Хоча навіть їй, лицарю прагматизму і інтересів, важко було дивитися в телевізійне око промовляючи ті паскудства .. «Після того Америки для нас не існувало» - зізналася молода активістка революційників.
 
Телефони відключені, інтернету нема .. І молоді активісти пішли пішки в квартали бідноти і вийшли звідти з десятками тисяч вмотивованих .. І до них почали приєднуватися.
 
А на мосту через Ніл натовп наштовхнувся на «космонавтів» .. Пси режиму відкрили вогонь. Знову вбиті .. Відчай, біль, але не відступ .. Чи то вогонь був нещільним, чи то нація виявилася життєздатною .. Але вони перешли Ніл і дісталися свого майдану.
 
До стабілізації підключили і армію - на площу заїхали танки і стали серед натовпу. І стояли там, і стояли там .. Та от вгодовані танкісти отримали нарешті команду приєднатися до народу .. І Мубарака зрозуміла, що Барак її здав. І вона щось промукала наостаннє і пішла з палацу ..
 
І що є таки дивним - всю справу з усунення Мубараки вирішила досорокарічна громада під орудою непублічних активістів. Питання "чи варто задля ради політиків" кудись там бігти взагалі не виникало.
 
Ну, для нашої унікальної нації такий спосіб історичного поступу є надто примітивним. Думка  «майбутнє належить молодим генераціям» є для нас неприпустимо тривіальною.
 
Не для того наша віртуальна нація набувала унікального історичного досвіду, щоб от так от задля цієї паскуди української держави перетворювати дорогоцінну і втаємничену потенційну енергію індивідуїв на зрозумілу всім кінетичну енергію натовпу.
 
Так шо у мене склалося таке враження, що кожна нова генерація українців відтворює анархізм як стиль життя .. І тим і задовольняється.
 

 

 
© Карт [13.11.2012] | Просмотров: 2394

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.6/31

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить