пароль
помнить
uk [ru]

ГАНЬБІССІМО!!!


ГАНЬБІССІМО!!!
Дивовижні часи, панове настали.
 
    Жити в дивовижні часи завжди було непросто, але те, що зараз розгортається на наших очах – переконує: «Нас чекають часи ще більш дивовижніші ніж те, що ми маємо зараз».
Звичайно, не нонсенс, коли на протязі нетривалого часу перед очами одного покоління декілька разів, як в калейдоскопі, кардинально міняються влади, політичні курси, ідеології держав, світосприйняття населення, мораль суспільства і методи управління цим суспільством.
Але такі шалені темпи гопака, які демонструє Україна в цих питаннях останні роки,
показово демонструє світові, що наша країна мабуть ніколи не втомиться дивувати світ в рейтингу непередбачуваності .
    Починаючи з 2004 року, отримавши в світі небачені бонуси від Помаранчевих подій, Українська влада взяла моду щотижня викидувати такого коника, що легко збиває з  пантелику найстріляніших політологів світу, не кажучі вже про інвесторів і пересічних бюргерів.
Куди розвивається ця країна? Яких принципів дотримується сьогоденна, чи наступна влада? Які «понятія» має українське суспільство? Чим це все закінчиться?
Чорна пляма на мапі Європи!
Загадка цивілізації!!!
 
А як цікаво стало жити пересічним українцям!
    Я, наприклад не встигаю відслідковувати щоденні події. І в основному через те, що влада щогодинно продукує сенсаційні новини, у вигляді прийняття законів, постійно вчиняємого беззаконня, насилля, брехні, зневажання прав людей, і.т.ін.
Безглузді закони вони відміняють на другий день, для того, щоб прийняти ще більш безглуздий, без обговорення, врахування, чи хоч би вичитування поправок, за 10 хвилин єдиноголосно, тобто Єдиноручно, Єдиновластно, Самодержно, посередництвом однієї тільки руки килимного фігляра і царевого скомороха - однорукого Кочетова.
Стидоба на весь світ!!!
 
А в чому, скажіть НЕ СТИДОБА?
    Невмотивоване вбивство караванським стрілком караванських караванщиків, після якого кожній тверезомислячій людині було ясно, що живого стрілка ніхто не найде, бо це провокація спецслужб – Хіба це не чергова ганьба міліції і спецслужб, які вміють тільки місити невинних громадян на виборчих дільницях, та мітінгах, катувати і вбивати їх по райвідділках і кришувати наркобізнес, путан та й згодом весь криміналітет.
Нову ганьбу принесли нові вибори, так само, як нікуди не ділася стара ганьба - утримання політв’язнів, чого в Україні давненько не спостерігалось.
Ганьба – викрадення отримувача статуса «Біженця» російськими спецслужбами, так само, як і ізраільським «МОССАДом - українського громадянина, палестинського інженера Діраза Абу-Сісі. Наголошую, ця людина законно отримала, і мала паспорт громадянинаУкраїни!!!
Ганьба – це природний стан цієї влади, бо вони не здатні її відчувати.
Ганьба, як відчуття не може бути зрозумілою для низкорозвинутих тварин, Мозок яких здатен лише на рефлексії, тваринне ненажерство яких не має меж.
Ганьба і непередбачуваність.
Тобто передбачувана в Україні тільки ганьба.
Але якщо з ганьбою все стабільно і прогнозовано, то в другому питанні намітився прогрес.
 
Світова спільнота потроху оклималася від віроломства наших керманичів, і тепер прогнозує і буде діяти в злагоді з цими прогнозами...
    Кількість застережливих заяв від провідних політиків, голів держав, делегацій, світових установ, ООН, НАТО, ПАРЄ, ОБСЄ до нашого керівництва – безпрецедентне, і може привести до тями будь який злодюжний режим, або узурпатора.
Але не українського штибу... Це вже схоже зрозуміли і на заході.
Не маючи ні реальної підтримки народу, ані жодної країни світу, ані сильного війська, ані золотого запасу, ані джерел фінансування країни, ані, ані... , а спираючись тільки на суцільну облуду суспільства, фальсіфікації і залякування, а ще теж на, думаю ненадійні спецслужби, міліцію, суди і прокурорів, цей режим намагається, і намагатиметься до останнього втримати владу, як загнаний вовк, бо якщо вони її  не втримають – далі тільки тюрма.  Жодна країна не схоче стати прихистком злодіїв, на яких полюватиме весь світ.
І якщо Кучма отримав гарантії безпеки від світових лідерів, в обмін на безкровну передачу влади, і всі дотримались тоді цієї угоди, і дотримуються і зараз, то Хам, як його сприймають всі світові лідери, вже стільки разів тих лідерів «одмахлював», що тепер мабуть справедливо остерігається, що і вони мають повне моральне право його «развести, как котёнка».
 
Тож він буде чиплятися за владу до останнього, хоч і розуміє: «Сколько ниточка не вейся...»
Мабуть всім у світі, окрім, звичайно нас, вже стало зрозуміло: Наші правителі розуміють тільки брутальний тиск і санкції.
Ніяки ігри, загравання, обіцянки, маневри, посули, вимоги, погрози не можуть діяти на дегенератів, яким золотий унітаз став люстерком, яке відповідає на потаємні питання їх хворої підсвідомості.  
Думаю, що дуже скоро наша псевдоеліта почне уникати будь яких стосунків з владою України. Але навряд чи це їм вдасться. Вони всі вже мічені і ці мітки можна сховати хіба що під тюремною робою.
Хоча є один спосіб отримання «очищення», але який – я не підкажу, хай самі думають...
 

 
p.s.
 
http://durdom.in.ua/uk/main/photo/photo_id/35747.phtml#main_photo
© ЗЕЛЕНЯР [12.11.2012] | Просмотров: 2673

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.6/41

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook