для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Системне рішення щодо масштабних фальсифікацій та інших злочинів поточної влади.


Системне рішення щодо масштабних фальсифікацій та інших злочинів поточної влади.
Системна проблема опозиції полягає в тому, що вони на бандитську стрілку приходять як на судове засідання: з паперами, доказами та адвокатами розумниками. Але правила там інші, хто зможе показати більше сили той і виграв. Я міг би навести тут дуже багато тезисів, але основна думка така - з бандитами та терористами НЕ МОЖНА ДОМОВЛЯТИСЯ, це на їх погляд прояв слабкості, бандитам можна тільки зачитувати ультиматуми і при їх невиконанні вдаватися до рішучого штурму. Це розуміють всі виборці трьох політичних сил опозиції, але чомусь не розуміє, чи вдає що розуміє опозиція. Тому й підтримка була під ЦВК така, так як виборець не розуміє дії опозиції, а сама опозиція виборця.
 
Тому, від особи всіх опозиційних виборців, котрі згодні захищати свій вибір до остатнього та йти на будь-які дії по підтримці тих, кого обрали, поясню що саме хоче виборець від своїх лідерів:
 
1. Засунути свої ідею про обнуління списків чи блокування роботи нової Верховної Ради до сраки, так саме туди.
2. Оголосити на день інавгурації Верховної Ради нового скликання загальнонаціональне зібрання для підтримки опозиції. Люди прийдуть, так як зрозуміють для чого.
3. Зайти в ВР, прослухати Гімн, взяти депутатські значки, тобто щоб новий склад ВР набув легітимності.
4. Оголосити про відсторонення від влади: Президента України, Повного складу Партії Регіонів, КПУ та Кабінету Міністрів України за протидержавні системні злочини.
4.1 Оголосити правління нового органу влади Трибуналу, до якого будуть входити лідери трьох опозиційних партій: Яценюк, Кличко, Тягнибок. Новий Кабінет Міністрів обирається Трибуналом. Також Трибунал обирає Національну Раду Народного Спасіння з 90 людей, куди входить нова законодавча влада, котра розроблює проект нової Конституції України та тимчасові законодавчі акти.
4.2 Зобов'язати Трибунал за три роки прийняти нову Конституцію України, котру повинен обов'язково особистим голосуванням підтримати народ на референдумі, та оголосити нові демократичні вибори по новій Конституції.
5. Заарештувати:
5.1 Президента України - Віктора Федоровича Януковича за: Державну Зраду (харківські угоди - пролонгація дії договору щодо розміщення іноземної бази на території України), Державний Переворот (відміна попередньої Конституції та узурпація влади).
5.2 Кабінет міністрів України в повному складі - за антидержавні дії та участь у перевороті.
5.3 Лідерів Партії Регіонів України - за антидержавні дії та участь у перевороті.
5.4 Лідерів Комуністичної Партії України - за пропаганду  ідеології, що призвела до геноциду українського народу(Голодомор).
6. За три роки вивести країну з глибокої системної політичної та економічної кризи.
7. Оголосити нові демократичні, прозорі вибори по новітній Конституції України.
 

Я точно знаю, що за те щоб дати опозиції здійснити цю програму, їх підтримати вийде весь Київ. А допоки вони будуть грати в піддавки з окупаційною владою, їм люди не повірять.
© alifesoft [12.11.2012] | Просмотров: 4907

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.1/41

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook