для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Автономный режим


Автономный режим
   Или "Снова здравствуйте". Коллеги уговорили воскресить статью после того, как в субботу "фельдшер вырвал провода". Хвала Автономному режиму – сеть обрубили, страничка осталась открытой в компе на вахте, остальное дело техники.
  Первоначально заметка называлась "Выход из Tynu4ka". Несколько лет назад гоблины изгнали меня оттуда (oper.ru), после того, как на форуме произошел очередной массовый срачь. Дело даже не в самом Дмитрии Юрьевиче Пучкове (уважаю его, как русского националиста), но это совсем другая история и про нее потом. Просто анекдот тогдашний вспомнил:
Была у жадного мужичка отара, и пришло время стричь овец. Пригласить специалиста - жаба давит, и решил мужик самостоятельно срезать шерсть. С раннего утра до вечера постриг кое-как одну овечку. Смеркалось…  Кричит жене: "Тащи переноску и лампочку! Сейчас я их быстренько!"
  Это я к тем крикам о революции, мол давайте быстренько завалим баньдюков, установим демократию и будем жить долго и счастливо! Вот с этого места у меня возникает масса неудобных вопросов. Как зовут наших специалистов по мятежам, причем с положительным опытом, кто воплощение Льва Бронштейна?
 
   Была еще идея написать в заглавии "Для служебного пользования" (ДСП), так как все вопросы касаются сугубо нас, украинцев (наши проблемы – нам и решать), но не вспомнилось ДСП українською.  Отже справа не в тому, що немає вожаків, або вони за гратами, у нас взагалі багато чого не вистачає для переможного повстання. Саме про це і всі мої незручні запитання.
  По-перше революція відповідає законам соціології, які в свою чергу освітлені в творах ідеологів марксизму і не тільки. В опозиції ідеологічна тільки Свобода, інші тримаються на керманичах, не дай Боже щось станеться з ними – триндець. Але про наступне – всі бажаючи вимагають активних дій, що до повалення злочинної влади, і майже ніхто не має уяви що буде і як відбуватися потім. Від міжнародного визнання до підтримки курсу гривні. Добре, у нас є тіньові  міністри збройних сил, закордонних справ, навіть прем’єр і тіньова економіка. Так от після вдалого повстання ми отримуємо ще і мільйон з гаком держслужбовців середньої ланки, які і стануть народним тягарем. Бо це саме вони, пристосуванці і опора влади баньдюков, їх не можна водночас замінити. Питання: що робити з бюрократами? Вважаю одної ідеї національного повстання не достатньо для об’єднання   людей в країні, потрібно долучити фактори мотивації і захисту. З цього походить друге питання.

  Чому жодна з наших політичних сил не згадує о профспілках?  Я не маю на увазі кишенькові, апаратні утворювання, які працюють під оком олігархів. Партій у нас хоч греблю гати, бо вони відкривають дорогу до влади. Гляньте на розвинуті країни, пригадайте справу польської "Солідарності". Вони є скрізь і в КНР, і в Європі, від поліції до повій, і тільки у нас як примара! Згадайте херант з пахлом таки прийшли на податковий майдан, може саме тому, що то був перший дзвінок до створення незалежної профспілки підприємців?  Уявіть лікар є лікар і вчитель є вчитель, не зважаючи на національність, ні на місце проживання. До речі працівники міліції також мають своє об’єднання  за фахом   http://ord-ua.com/2012/04/26/chtoby-ne-zamylivalsya-glazposleslovie-po-teme-miliciya-i-profsoyuz-v-ukraine/. Вважаю саме створення і розвиток по всій країні незалежних профспілок має стати запорукою вдалої революції. Уявіть хто це може тиснути на держслужбовця,  коли за нам стоїть незалежна від влади потужна профспілка? Чи таке – профспілка водіїв заблокувала шляхи пересування беркуту, фахівці обленерго перейняли на себе керування постачанням енергії після саботажу олігархів.
  Повторюю – чому у нас про це ніяк, хто створить нашу "Солідарність"?

  Наступне питання. Чому у нас така інфантильна молодь? Судячи з відсотків по виборам – депресняк. Може запропонувати альтернативну пенсію наприклад – держава спочатку дає тобі дах над головою, освіту, сплачує тобі пенсію, скажімо до 30 років, а потім ти вже працюєш на неї аж до останнього.
Розважив? biggrin
Там багато ще у мене і про флот, наприклад, всі майже знають як поділили ЧФ, гаразд, а як ділили КДБ і військову розвідку?
 
  А що до революцій та повстань. Повалення Чаушеску дивився у прямому ефірі, мешкав тоді на кордоні. Що сподобалось – армія на боці народу, своєчасний захват телебачення, а насамперед рішучі і погоджені дії повстанців.
Потім у Москві перебував на початку жовтня 93го. Спостерігав підйом народу на фоні повної імпотенції керманичів з усіх боків. В ніч з 3 на 4 влада взагалі валялась на підлозі. Запам’ятав натовп проти Білого дому під час обстрілу з танків, оплески, крики "Ура!" при вдалих пострілах чи туди, чи звідти. Зрозумів – з цим світом московії мене більш нічого не пов’язує. Дуже не хочу повторення таких помилок у нас вдома, тому потрібні фахівці
Починаючи з стрижки овець до повернення влади народу.
 
  Взагалі може ми і не були би проти  побачити в новинах, наприклад, Анатолія Гриценко у військовій формі і почути його коментарі, що до тимчасового утримання на стадіоні Динамо фальсифікаторів виборів та порушників Конституції?
  
P.S. Да, а с форума на Tynu4ke свалил из-за неудобного вопроса: Кто первым заявил о выходе из СССР? То есть начался гвалт на тему, кто завалил Союз. Я утверждал, что Россия стала незалежной раньше Украины, а именно 12.06.1990, но это уже совсем другая история…
 

© Li Ho [11.11.2012] | Просмотров: 2572

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.4/25

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook