для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Подвійне життя пана Корейко.


Подвійне життя пана Корейко.
Нарешті можу описати своє перебування на виборах Українського парламенту. Вибачаюсь, що запізненько. Але я заболіла грипом, прийшлося відлежуватися.
 
Дуже хотілося мені в цей раз на виборах стати спостерігачем, але на жаль не склалося.
Змогла взяти квиток на літак тільки на 27 жовтня, часу зареєструватися не залишалося, ще й хвороба...
 
Дивні речі почали відбуватися ще на самому початку мого прибуття на Батьківщину.
Зайшовши в ліфт мого рідного під'їзду, я побачила дзеркало. Ну думаю, люди впорядковуються, хочуть жити по-людськи.
Яке ж було моє здивування, коли я помітила гравіювання, що то дзеркало встановив В.Зубик. “Мої справи кращі за обіцянки " виголошувало дзеркало. Далі більше, вранці, по дорозі до магазину, я побачила як мінімум три об'єкта з логотипом Зубика. Найбільше мене вразила дитяча гірка, на якій ковзалися безтурботні дітлахи, з великою біло-блакитною тумбою вгорі і набитим оскому написом, "від депутата Зубика". Дітлахи ковзалися по гірці, а мені було боляче дивитися на ті прояви щедрот, і думати про обдурених виборців, та їх бідних дітлахів.
 
Також, Зубик, був помічений у підкупі грошима, роздавав по 150-200 грн. (до і після виборів), роздавав подарунки, а також страхові сертифікати "Оранти".
http://oporaua.org/video/article/3160-cherkashchyna-vy-nam-golos-my-vam-strahovyj-sertyfikat
Упродовж всієї компанії йому була забезпечена охорона нашої доблесної міліції.
 
І ось прийшов день виборів. Пішли раненько з мамою на дільницю. Мама голосувала за “Батьківщину”. Я віддала голос, за партійними списками за "Свободу", мажоритарка - "Батьківщина". Голосування на нашій дільниці, як правило, проходить спокійно, не були винятком і ці вибори. Після нашого волевиявлення мама мені підморгнула і говорить: “А пішли погуляємо на бульварі”. Я ще подумала: “який тут бульвар”. Пішли. Моєму погляду відкрився дійсно бульвар. Там де вчора ріс бур'ян, і доріжки були усіяні окопами (не подумайте у нас не проходили військові дії, просто шукали труби, але мабуть так і не знайшли, ну так і залишилиsmile3) розкинувся бульвар в дві доріжки, з квітами, ліхтарями і лавочками.
По бульвару ходив електорат, діти каталися на роликах, бабусі сиділи на лавочках, все як годиться. Я відчула дежавю, я знову була в СССРє...
 
А тепер увага, питання на засипку, хто переміг на нашому окрузі. Правильно, Зубик.
http://nbnews.com.ua/vybory-2012/okrug/195/
Вже не знаю намалювали йому додаткові бюлетені, чи проголосували самі зачаровані тітоньки та бабусі сім'янином, віруючим, батьком 5х дітей, і просто гарною людиною Володимиром Зубіком. Може пане Інженегр підрахує?
До речі сказати, таким же брутальним способом з Черкащини, вийшов ще один скандально відомий депутат, Нестор Шуфріч, тоді він розносив по 25 грн. Технологія околпачування вкотре спрацювала.
 
Але це було, так би мовити зовнішнє життя нашого громадянина Зубика, що ж приховав він, наш хитромудрий Корейко від погляду легковірного електорату.
Отже, Володимир Зубик, опустимо народився, вчився ... тож,
2006-2007 рр.. - Народний депутат України V скликання.
Пройшов до парламенту за списком Блоку Юлії Тимошенко (№ 64). У липні 2006-го, після виходу Соцпартії з коаліції з БЮТ і "Нашою Україною", Зубік перейшов у нову коаліцію - Партії регіонів, СПУ і Компартії. Тобто став одним з перших тушок.
З листопада 2007 року - народний депутат України VI скликання від Партії регіонів (№ 98 у списку).
Майновий стан $ 28 млн. Ему приписують контроль над компанією «Інтергалбуд», хоча офіційно він є лише директором з фандрейзингу Благодійного фонду «Світ дитини».
Володимир Зубік є Головним фігурантом корупційної афери компаніїї «Лівела», внаслідок діяння якої бюджет недоотрімав чималих коштів.
http://www.youtube.com/watch?v=yKYhGHc9ypA
З 1996 по 2005 роки мав громадянство острівної Країни Кабо-Верде.
5 червня 2012 з картки Володимира Зубика подано голос за проект Закону України «Про засади державної мовної політики», який посилює статус російської мови, при цьому сам депутат був відсутній у сесійній залі у день голосування. Ще багато неприємних речей приховує біографія сучасного Корейко.Та й взагалі, в Раді він був всього декілька разів, не один закон не вийшов з під його пера.
 
От власне, я гублюся, що ж робити нам із цими Зубиками. І чому опозиція не подає на таких діячів позови у суд?
 
PS. Частиною 13 ст.74 Закону України «Про вибори народних депутатів України», встановлено, що забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора партії, за умови, що вартість таких товарів не перевищує три відсотки мінімального розміру заробітної плати), послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей. Така передвиборна агітація або надання виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати за або не голосувати за певну партію чи кандидата у депутати або згадуванням назви партії чи імені кандидата, є непрямим підкупом виборців.
 
Більше тут:
http://narodua.com/harjachi-novyny-korotko/volodymyr-zubyk-neformalno-pidkupovuvav-molod.html
http://www.newsmarket.com.ua/2012/10/na-cherkashhini-vibortsiv-vidkrito-pidkupovuyut-tomenko/
© птица ДоДо [10.11.2012] | Просмотров: 2471

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/17

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook