для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Округ 96. Привіт О.Федоренку!


Округ 96. Привіт О.Федоренку!
      В одному з чергових ІМХО О.Федоренко висловив наступні тези:
1. Оскільки він розчарований з ОО «Батьківщина», то буде голосувати за УДАР
2. Особисто буде підтримувати кандидата від ОО О.Кандибу, як кандидата-мажоритарника у виборчому окрузі №96.
3. Особисто він сумнівався в перемозі О.Кандиби в зв’язку з сильними позиціями кандидата від ПР Я.Москаленко, як заступника голови ОДА та особливо, оскільки впливовий в окрузі мер м.Бучі  А.П. Федорук  повинен забезпечити йому незаперечну підтримку у цьому місті.
       Особисто я сумнівався, зважаючи на власні спостереження за настроями виборців на іншому фланзі того ж округу, у передбаченнях колеги, якого, до речі, підтримав колега Віталік.
 
     Але сталось, так як сталось.
http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp040pt001f01=900pf7331=96.html#
      Непереконливу, але ж ПЕРЕМОГУ у одномандатному виборчому окрузі № 96 отримав Ярослав Москаленко з результатом  38,97% (39 867 голосів «за»), проти  Олександра Кандиби  38,19% (39 069 голосів «за»). Менше 800 голосів переваги. Оскільки я не міг приймати участь у виборчому процесі в даному окрузі, а ЗМІ хід боротьби та підрахунку голосів не висвітлювали, мені залишилось спробувати пошукати причини поразки опозиційного кандидата виходячи з офіційних даних на сайті ЦВК.
 
      Оскільки я, начеб то письменний, читав і тому здогадуюсь які технології використовуються для фальсифікацій результатів вибору громадян, то спробував віднайти їх сліди у статистичних даних ЦВК по дільницях округу
http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp337pt001f01=900pf7331=96.html
      У хід пішов Exel і ось що у мене вийшло.
 
     В разі застосування вкиду бюлетенів на сусідніх дільницях повинні суттєво відрізнятись відсотки явки виборців (при цьому не потрібно враховувати спец. дільниці). Якщо при цьому буде суттєва різниця у кількості бюлетенів, які подані за провладного кандидата, то фальсифікація майже на поверхні.
 
      Загальна явка виборців за округ становить (на момент закриття дільниць) -57,37%. Дані по дільницях коливались у дуже широкому діапазоні, підтримка кандидатів у ще більшому. В результаті обробки даних виявлені наступні рекордсмени по явці виборців:
Авангард – с.Шкнива Поліського р-ну, де явка склала аж 88,5% виборців (при підтримці Я. Москаленка аж 81%) , пасли задніх у с.Козаровичі Вишгородського р-ну, де явка виборців склала всього-навсього 44,54% при підтримці провладного кандидата 42%, що схоже на правду, враховуючи менталітет сільського люду, який бачив кандидата на посаді ще мера свого райцентру.
 
     У мене з’явились сумніви. Звідки в забитому поліському селі така політична активність та стурбованість справами «пакрасчувача», про існування якого селяни напевно ніколи і не знали до виборів?
 
     Перевірив інші дільниці. З середньої статистики випали ті, що дали явку більше 70% та значну підтримку Москаленка.  
 
     Це були звичайні села Раска, Ст.Буда, Небрат та Н. Когород Бородянського р-ну,  Богдани, Вахівка, Новосілки, Пірнове, Савенки та Сухолуччя Вишгородського р-ну і насамкінець Варівськ, Дитятки, Сидоровичі та Тетерівське Іванківського р-ну. При цьому підтримка провладного кандидата тут складала від 60 до 85 відсотків!!!
 
      Я не дуже повірив у заляканість та забитість поліщуків Київщини, тому порівняв їх голосування з сусідніми селами. Вийшла цікава картина. Найбільш цікаві результати по порівнянню виборчих дільниць 320393 (с.Толокунь Вишгородського р-ну) та 320394 (с.Хотянівка, Вишгородський р-н).
 
Явка  приблизно однакова 63%
Підтримали Кандибу  17 та 39% відповідно
                         Москаленка 72 та 27%

     Вам не здається дивною така різниця? Я особисто не вірю, що різниця менталітету жителів сусідніх сіл може бути порівнюваною як у Луганська зі Львовом.
 
     І таких порівнянь доволі. Іванківський район, дільниці 320497 та 320498. Знову сусідні села Тетерівське та Русаки відповідно.
Явка   79 та 61% (ніяких сумнівів не виникає?)
Підтримали Кандибу  24 та 28% відповідно
                         Москаленка 71 та 44%

 
     Знову приблизно як у Севастополі та Києві різниця.
 
      Далі я спробував перевірити дані на предмет умисного пошкодження бюлетенів по кількості бюлетенів визнаних недійсними. Хотілось вичислити дільниці де погані рученята доставляли лишні галочки у бюлетені з голосом за опозиційного кандидата. На жаль виявити цих даних не вдалось. Їх взагалі на сайті немає ні за округ, ні тим більше за дільницю. Єдине, що я зміг вичислити, що в окрузі в сумі було отримано  виборцями 105 243 бюлетенів, а визнано такими, що віддали голоси «за» - 102 297 бюлетені. Тобто 2946 бюлетенів були або пошкоджені, або винесені з дільниць і викинуті. А це цілих 2,8% виборців, що прийшли голосувати. І цих голосів було б достатньо для перемоги опозиційного кандидата.
 
     Власне, Бог із ними із селами. Але ж у окрузі достатньо і міського населення.
 
     Зважаючи на суперечку під ІМХО О.Федоренка я вирішив відчистити заплямовану ним честь мера м.Буча. А.П. Федорука.
Вийшло, що «напрасліну гнав» Олег на порядну і авторитетну людину.
 
     Місто Буча в сумі показала наступні результати:
Явка 54,97%, за Кандибу – 50,03%(6349 голосів), за Москаленка – 17,73% (2250 голосів). Мені стало цікаво, а як проголосував Вишгород, де Москаленко був  раніше мером і зараз знаменитий своїм спонсорством? Результат – явка 57,71%, за Кандибу – 40,03%, за Москаленка – 33,63%. Порахував проценти по смт вздовж залізниці на Коростень. При однаковій явці скрізь виграв Кандиба, правда чим далі від Києва тим гірше показник:
Немішаєве – 52,64% (тут «підгадили» студенти агроколеджу напевно);
Клавдієве-Тарасове – 52,97%; Бородянка – 40,73%, порадував Іванків – 45,2 %.

 
     І нарешті анклав совка на Київщині, що чиряком розташувався на Чернігівській землі – місто Славутич. Явка 47,92%, дякуємо Федоренку, совки проголосували ногами і на вибори практично пішли повз дільниці у власних справах, оскільки «фсє адінакавиє».
За Кандибу – 25,65%, за Москаленка – 45,82%.
 
     Виталік!!! Ау!!!
     Так були фальсифікації з боку ПР на підтримку зам.голови Київської ОДА, який дуже соромився признаватись, що він іде віл ПР, чи ні?
     Ну і наостанок.
     Мої батьки ходили на зустріч з кандидатом у депутати Олександром Кандибою. Враження паскудні. Товариші «Батьківщина», де ви знайшли це чудо, яке не спроможне зв’язати пари слів? Він як був слюсарем по освіті і менталітету, так вище ПТУ-шника і не піднявся. Люди голосували за нього виключно – аби тільки не ПР. І їм все одно шкода, що їхні голоси Ви відстояти не змогли. Не було ні інформації в ЗМІ, ні боротьби за голоси, НІЧОГО...
© инженегр [02.11.2012] | Просмотров: 6249

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.9/39

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook