пароль
помнить
uk [ru]

ЗОНА "УРКАЇНА"


ЗОНА

 
Mustafa Nayyem :
«Это - журналисты. Да, у них есть удостоверения. Кто из них "редактор", а кто "корреспондент", выяснить не удалось. Но если вы будете настойчивы и скажете, что на журналистов они не похожи, у них тут же появятся удостоверения доверенных лиц Виктора Пилипишина. Киев. Округ 223: Юрий Левченко vs Виктор Пилипишин. Час ночи.»
 
Я спробував знайти якісь статті цих «журналістів», і ось, одну знайшов:
 
http://ugolovnoepravo.io.ua/s113354/st._187_uk_ukriany_razboy
 
Розшукуючі їхні статті я також натрапив на цікавинку, яку рекомендую переглянути всім небайдужим:
 
http://kodeksy.com.ua/ka/ugolovnyj_kodeks_ukraini/statja-158.htm
 
Але треба посприяти законочинству, тому я закликаю всіх чесних громадян не полінькуватися, і за певних обставин, які назрівають - вийти на майдани міст України з вимогою переголосування на всіх дільницях, де відбувалися суттєві фальсіфікації.
Це моя позиція.
 
Є позиція більш кардинальна, яку я теж поважаю, і навіть підтримую, але мені здається, що її, особливо напочатку цього руху, будуть неготові підтримати всі партії, які пройшли в парламент. І це дуже сумно. Звісно, їм тяжко відмовитися від нелегко здобутої перемоги – це зрозуміло... Але побачим...
 
«Громадянський рух «Спільна Справа» закликає громадян не визнавати результати виборів та вимагати проведення нових виборів за законом «Про вибори народних депутатів України» в редакції 2007 року за повністю пропорційною системою. Про це заявив на брифінгу в Києві координатор руху Олександр Данилюк.
Він відзначив, що завдяки фальсифікаціям по мажоритарній системі в низці областей пройшли провладні кандидати, яких не підтримують виборці. Серед областей, де це відбулось масово Данилюк назвав Київську, Полтавську, Черкаську, Чернігівську, Житомирську, Вінницьку, Хмельницьку, Волинську та Чернівецьку.
«Сьогодні ми маємо ситуацію, коли завдяки фальсифікаціям, Партія регіонів та комуністи, які навіть за провладними екзит-полами програли вибори по загальнодержавному виборчому округу, мають всі шанси сформувати не лише просту, але й конституційну більшість. Фактично це призведе до диктатури антиукраїнської меньшості»,- зауважив Данилюк.»
 

Особисто я координую свої дії з ВО Свобода, через їх організованість і непримиримість позиції.
Закликаю і вас всіх до максимальної організованості в найближчий час.
Хто не навів контакти з патріотичними силами – терміново звяжіться зі штабами, і активістами, щоб в потрібну хвилину не бути в розпачі: «що робити?»
В таких ситуаціях часто буває, що не вистачає підтримки саме через дезорганізованість прихильників.
 
Люди!
Всі ми є свідками багаторівневої фальсіфікації виборів владою.
Упевнені в тому, що переможців не судять, вони діють нахабно, плюючи в обличча мільйонам безвольних співгромадян.
Їхня безкарна самовпевненість не знає меж, і  будьте впевнені, ці паразити ніколи не нассуться людської крові, бо їхня ненажерливість ніколи не вгамується.
Народ покірно безмолвствує, і чекає -хто визволителя, хто часу  коли вони всі нажеруться, а дехто чекає навіть і покращення.
Ціна такого цинічного гвалтування «єдиного джерела влади» в Україні дуже велика.
За останні роки нас привчили до щоденного демонстративного порушення законів і навіть конституції тими, хто начебто покликаний їх захищати.
Починая від президента, і закінчуючи «смотрящімі» на базарах, всі ці бандитські структури керуючись з одного центру безперервно порушують закони, і гвалтують громадян.  Якщо ми не чинимо опір тоді це бандитське угруповання привласнює все більше наших прав, свобод і навіть ресурсів існування.
З кожним днем нарощуються м’язи силових структур і бандитських угруппуваннь.
Ось вже і охоронним структурам роздали травматичну зброю. Сьогодні вночі мадам Герега вже звозила своїх охоронців мережі «Єпіцентр» для забезпечення потрібного результату на своєму виборчому окрузі.
 
Вони порізали клаптями і привласнили берег криму і заповідні ліси по всій країні.
За наші гроші втридорого вони купляють у своїх же підставних посередників нафтові вишки, щоб викачать собі в офшори залишок Українського єнергоресурсу.
І зараз український газ вони продають за кордон, а ми з вами платимо вдесятеро.
Вони розікрали бюджет країни і продовжують грабувати нас, і викачувати ресурси наших дітей, полишаючи на них голий державний борг.
Нас, і наших дітей просто закабаляють в рабство.
З кожним днем надія на їхньє майбутньє стає все більш примарною.
В українця вже майже відібрали мову, і майже витягнули з-під ніг землю.
Згідно з чинною конституцією ми поки що маємо право на протести і акції непокори, але не забувайте, що просто зараз придворними ублюдками готується нова редакція конституції, яку вони приймуть, коли отримають більшість в парламенті.
Думаєте її переписують щоб збільшити ваші права? Аякже!!!
Люди!
Не можна бути стадом овець, бо підніміть очі – нас ведуть у прірву.
Нас поглинає Уркаїнська Зона, і сил для опору з кожним часом нашої байдужості стає все меньше.
Якщо ми не піднімемось з колін зараз, то вже не піднімемось ніколи.
© ЗЕЛЕНЯР [31.10.2012] | Просмотров: 2528

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.7/43

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить