для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Вибори очима спостерігача (частина 2)


Вибори очима спостерігача (частина 2)
Десь біля обіду на сайті ЦВК з’явилися результати по моїй рідній дільниці(округ № 211, дільниця - 800034). Результати збіглися з протоколом, що був складений за добу до цього. http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/16008.phtml
 
Найщиріша подяка тим членам дільничної комісії, які доклали, мабуть, неймовірних зусиль для захисту підсумків. Подякую і тим, хто працюючи на провладних кандидатів виконував вказівки кураторів без ентузіазму та натхнення.
 
Через кілька годин з багатостраждального 211-го округу надійшла тривожна новина - ОВК припинила прийом документів від дільничних комісій.
 
Група членів ОВК на чолі з заступником голови комісії Гриценком Володимиром Валентиновичем (фракція Партії регіонів) почала вимагати перерахунку мажоритарного результату по 800029-й дільниці і на цій підставі припинила виконувати свої обов'язки.  Ситуація ускладнилась тим, що цілісність пакунків, які вимагають перерахувати, була порушена тими ж членами комісії від ПР та їх сателітів майже добу тому.
 
Це виглядає як акт відчаю в спробі хоч якось відтягнути поразку Лисова.
 
Члени дільничної комісії №800029 відмовляються брати участь в перерахунку голосів, бо не можуть відповідати за пакунки з бюлетенями з порушеною цілісністю. А без них робити перерахунок забороняє закон.
 
Регіональна група в ОВК готує позови до суду з вимогою перерахувати результати взагалі по всім дільницям. Єдина проблема - вони не можуть сформулювати підстави для такого перерахунку.
 
Увечері в окружну комісію  приїздив пан Яценюк. Полякав супротивників слідчою комісією в майбутньому парламенті з питань порушень законодавства на виборах і задоволений поїхав далі.
 
Під ранок пристрасті трохи вляглися і сторони, залишивши по кілька чергових для охорони коробок з бюлетенями, роз'їхалися відпочивати.
 
Думаю, що завтра (тобто вже сьогодні) буде застосовано важку провладну артилерію - суд.
 
Далі буде ...
© ai-r.info [31.10.2012] | Просмотров: 1817

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.4/28

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook