пароль
помнить
uk [ru]

Дві тенденції йдуть назустріч одна одній


Дві тенденції йдуть назустріч одна одній

Тенденція № 1
 
Янукович отримав собі "Межигір'я" і перейшов у стадію тихого щастя - решту життя він може будувати дрімтаун з власного дитинства.
 
Янукович зачинив за гратами Юлю і отримав можливість решту життя насолоджуватись кінами з життя антіподної істоти  в обмеженому просторі і під наглядом. Також і його вірні дебілки, що по транваях стікають ядом на ненависну їм Юльку, що міняла наряди, а полстраны нищенствует, також і вони змогли б подивитися ті кіна із терапевтичним відчуттям здійснених бажань, якби вони мали б інтернет .. Але вони його не мали тож продовжували стікати ядами в транваях.
 
Янукович подбав про сенс свого власного життя. Його сенс полягає у передачі наздибаного щастя своїм нащадкам, адж дякуючи люсьці нащадки вийшли чоловічої статі.
 
Такою виглядає голова гідри-тенденції під назвою "донецькі йдуть на Україну".
 
Тілом  тенденції є ПР - начинене
вправними механізмами перетравлення всього їстівного - від заліза до черноземів - черево. На виході з черева розташовані говорящие головы ПР, які розповсюджують тенденцію №1 по мовчазних головах сваево лехторату.
 
Тенденція №2
 
Під назвою "та скока можна?!" .. Це не птах, не гадюка, не тігра. Це тенденція-вітер, тенденція-рой, тенденція-зрая ..
 
Це українці, яким нарешті стає некомфортно жити у цій постсовківщині, а тут ще й донецькі пішли .. Прийшли і дивляться неситим оком. Хочуть чаво-нибудь поцупити, чи то землю, чи то бізнес, чи то хату ..
 
Тут, звичайно, прокидається в українцях національні свідомість і гідність і вони гуртуються навколи згадок про УПА. Тим більше, що напоготові є ідеологічна зброя - партія "Свобода", яка сповідує первинність українства.
 
Це двомовні демократично ангажовані хароші люде. Деінде їх звуть юльками.
 
Це прагматичні бізнесмени, які готові і так і сяк, але ж ті паскуди ні так, ні сяк не дають, а лише беруть і гноблять ..
 
Це трохи селян, у яких з під ніг тікає почва ..
 
Це пенсіонери, яких привчили прагнути справедливості будь-що ..
 
Це молодь, яка зросла у добропорядних і забезпечених батьків і яка не бажає жити по понятіях потвори ПР.
 

Вчоні люде кажуть, що жодна з цих тенденцій не спиниться, поки не зіткнеться з іншою .. Кажуть - того потребує логіка внутрішнього розвитку кожної з тенденцій.
 

 

 
© Карт [29.10.2012] | Просмотров: 1707

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/32

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить