пароль
помнить
uk [ru]

Партія регіонів перемогла.. В штабі «Свободи» п’ють шампанське… Революція відміняється…


Партія регіонів перемогла.. В штабі «Свободи» п’ють шампанське… Революція відміняється…
Що святкує Свобода? Своє проходження в Раду? А те що опозиційні сили потерпіли поразку? Це Тягнибока тішить? А як же гасла, що Тягнибок іде на вибори не просто так (до корита добратися) а йде робити революцію (бійся ПР прийшов тобі кінець)? виявилися брехнею?  Що тепер нам пропонують свободівці? Цитую :«Свобода Время Труд Трезвая оценка ситуации.» ( Терпіть і далі свавілля режиму. Працюйте і далі за копійки, платячи непомірні податки, «завишенні компослуги» іт.д.. Поки ми (свободівці) будемо з комуністами  полеміку розводити і потайки захищати інтереси олігархів з ПР, які нас не просто так (за гарні очі) фінансували, а за для захисту свого капіталу, задля того щоб і надалі можна було б спокійно красти, не платити податки і т.д… Поки ми (свободівці) будемо обливати брудом своїх колег опозиціонерів, готуючись до президентських виборів, ганьбити Донецьк і цим допомагати Янику знову стати президентом)…
Сумно… Ці вибори показали, що мало просто об’єднатися опозиційним партіям для повалення режиму, потрібно об’єднати країну, тобто людей. Тут не мало говорилося про гідність, ніби у тих хто голосував за ПР її не має і вони заслужили бути гнобленими…. Дуже спірне питання. Розмовляла якось зі знайомою львів’янкою, запитувала як їм живеться зі Свободою при владі? Відповідає – корупція процвітає в більшій мірі чим раніше (новій владі треба ж поживитися). Але цей ганебний факт як виявляється зовсім не заважає львів’янам знову голосувати за Свободу з почуттям гідності і гордості… Чим же вони кращі за тих донецьких які голосують за ПР? Маю знайомих з Донецька, які уже багато років живуть і працюють у Києві. Як були за Яника у 2004 так  за нього і в 2012. Як не намагалися всім колективом пояснити їм суть ПР, усе марно, у відповідь - ДА МЫ ДОНЕЦКИЕ МЫ ТАКИЕ  з такою гордістю, достоїнством і патріотизмом, що Тягнибок зі своїм «Бандера – наш герой» нервово палить у сторонці. Тож найперше, що маємо зробити – перестати ображати населення Сходу, обходити делікатні питання, а не залякувати їх штиками Свободи, це смішно, не бояться вони вас, заспокойтеся, їх більше і патріоти вони ще ті! Звичайно питання мови треба відстоювати, бо без мови нема України і нема що об’єднувати, але робити це треба без лишнього пафосу  та істерик, обережно, пам’ятаючи, що ПР дуже вигідні конфлікти на цьому ґрунті, відволікають увагу від того що справді важливо і чим треба рішуче займатися в першу чергу – повернення державі награбованого, справедливе правосуддя основане на презумпції невинуватості, доступна медицина і освіта і т.д. А для того щоб мати це все уже сьогодні а не колись там (потерпіть почекайте, поки ми влаштовуватимемо вистави у Раді і робитимемо вигляд що намагаємось шось зробити, а нам ПР і тушки не дають) потрібно повалити владу вже сьогодні. То ж, дорогі свободівці, доведіть, що ви не провокація від ПР, доведіть свої слова справами, доведіть що ви справді сила, що ви можете зробити революцію, підняти і об’єднати (а не розділяти)  країну! Слабо? Чи ви  й не збиралися цього робити? А лише маніпулювали патріотичними почуттями «ідейних» для власних цілей?
 
З комуністами на даному етапі потрібно не воювати а співпрацювати, за них теж голосували українці, які  вже втратили надію на справедливість,  вони можливо те ж готові приєднатися до революційної боротьби, навіщо ж їх відштовхувати?   Об’єднувати людей потрібно, а не роз’єднувати!
 
© Світланка [29.10.2012] | Просмотров: 1682
Метки: #Тягнибок 

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.2/43

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить