для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Я - за Батьківщину та Свободу. Я - проти Януковича та його банди.


Я - за Батьківщину та Свободу. Я - проти Януковича та його банди.
Так, я за ці дві політичні сили. Так, я буду голосувати за одну з них. І я не збираюся цього приховувати. Це моє право, декларувати це відкрито, чи робити таємно, у кабінці для голосування. Ось я і кажу, що і в кабінці для голосування проголосую за одну з цих партій.
І я хочу, щоб вони виграли ці вибори, щоб вони взяли владу.
 
Я хочу звільнити Юлію Тимошенко та Юрія Луценка. Тому що, вони знаходяться за ґратами, в тому числі і за мене. Тому що, я не прийшов і не встав на їх захист. Тому що, в порівнянні з ними я, поки що, не довів, що є патріотом своєї держави. А вони довели. Довели, що вони патріоти, що вони справжні націоналісти. Довели, що вони мають гідність.
 
Ще я хочу, щоб ворогів України, Януковича та його банду посадили у в'язницю. Презумпція невинності в нас не працює. Судів нема, дотримання права нема. Суд зараз народ. Я його частина. Тому я і кажу те, що бачу. Але в мене є тільки право висловити свою думку. Для того, щоб всю цю зграю посадити, в будь-якому разі потрібен суд.Правий суд. Суд, якому буде довіряти весь народ, і я в тому числі.
І для того, щоб був такий суд, на виборах повинні виграти Батьківщина та Свобода. Це єдині українські політичні сили. Все решта сміття. І я хочу на виборах це сміття прибрати.
 
Тому я і оголошую за кого буду голосувати. І тимчасово, на ці два дні, ставлю собі аву з символом партії та ії номером у бюлетні. Одну з цих трьох.
 



Слава Україні!


Героям Слава!
© маска [27.10.2012] | Просмотров: 4772

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.0/48

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook