пароль
помнить
uk [ru]

На якого "живця" Мавроді ловить свою "рибку"?


На якого
Всі пам’ятають історію з МММ, і в примітивну рекламу по телебаченню вже ніхто не повірить, хто був свідком подій 1994 р.. Та нова фінансова піраміда МММ-2012 все ж таки створена та функціонує, бо Мавроді підготував нові маркетингові інструменти.
По-перше. Змінюється позиціонування нової піраміди. Якщо 1994 року це золота корова, що зробить всіх багатими, то зараз це золота корова “для розумних”. Всі знають, що піраміда лопне, але якщо вчасно вкласти і вчасно забрати гроші – можна розбагатіти.
По-друге. Потрібно знайти “розумних і успішних” щоб розповісти їм про хорошу можливість. Знімається фільм “ПіраМММіда”, оскільки потенційна молода аудиторія дивиться нові блокбастери. Мавроді говорить з відеороликів на YouTube – це максимально близько до “думаючої” аудиторії. Головне канал через який відбувається комунікація. Тепер це інтернет. І це у час розвитку соціальних мереж та громадської активності в онлайні. Мавроді С. П., незважаючи на свій вік, іде в ногу з часом!
По-третє. Потрібно ефективно прорекламувати МММ-2012, адже в пряму рекламу тепер не вірять. Зате друзям в соцмережах та блогерам ще й як вірять. Обирається система MLM (Multi-level marketing), при якій кожному учаснику системи вигідно залучати нових учасників. І починається... “Манімейкери” (люди, що заробляють в інтернеті) вступають в МММ і співають їй хвалебні оди. Прості люди вступають в МММ і починають розповідати друзям в соцмережах, як круто отримувати гроші з піраміди. І це працює, адже люди вірять друзям (це вам не якась там героїня мексиканського серіалу 90-х).
І, звичайно, всі учасники піраміди знають, що рано чи пізно усе закінчиться. Але так само всі впевнені, що до того часу вони свої гроші звідти заберуть. Повторюю – всі. А кількість таких всіх збільшується, бо друзям вірять…
Мавроді С. П. – злий геній маркетингу.
© Justice [21.10.2012] | Просмотров: 1259

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.2/18

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить