для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Правосуддя в Україні є!


Правосуддя в Україні є!
   Нарешті відбулося! В Україні знайшовся чесний суддя, який прийняв своє рішення всупереч волі Кабінету міністрів, очолюваного М.Я.Азаровим. Як не викручувався представник Кабміну у суді, як не крутився наче дзига, але справедливий вирок все-одно було винесено. Справжнім героєм виявився суддя Господарського суду міста Києва - Анатолій Івченко! Ця безкомпромісна людина зобов'язала Кабінет міністрів розпрощатися з 3 мільярдами 113 мільйонами 53 тисячами 506 гривнями й 26 копійками по позову, та ще й виплатити судовий збір у розмірі 61 тисяча 862 гривні. А як ви хотіли, шановні?!
   Звичайно, що ці гроші були вкрадені не високими професіоналами від ПР, а їхніми злодіями-"папередниками", але платити усе ж доведеться! Вони ж усі однакові! От і цього разу, наче доводячи свою однаковість у деяких ключових питаннях, Уряд Азарова став на захист "папередників". Представник Кабміну у суді Андрій Богдан всіляко відмовлявся від визнання очевидних фактів. ""Мы считаем, что такие гарантии не предоставлялись, и были подписаны письма, выражающие личное мнение определенных чиновников, но государственных гарантий как таковых не существовало", - стверджував він. Бурмотів ще щось про термін давності і тому подібні дурниці. Але суддя був невблаганий!
   Буде тепер робота у Віктора Федоровича. Доведеться йому ще одному урядовцеві мізки вправляти. Чи за те, що через поганий захист інтересів держави паном Богданом, Україна вимушена буде виплатити більше 3 мільярдів наших грошей. Чи за те, що намагався вигородити злодюг з минулої влади. Тут вже як сам вирішить наш Мудрєйший.
 
© Пирк [20.09.2012] | Просмотров: 2512

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.3/34

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook