для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Свобода слова - яка вона?


Свобода слова - яка вона?
Захар сотникович Гамалія-Беркут (який на одному з провладних ресурсів представляється не інакше як "Захар Беркут
психовтерапеут - Гарний") продовжує штовхати своє "унилоє гівно бачення" сьогодення нашої багатостраждальної Батьківщини (не плутати з ОО). Хоча...
 
Можна і плутати. Опозиція згрунтувалася навколо цього поняття, винісши його в назву. Але методи "зупиняторів" як були, так і залишилися "унилими". Щойно завершений брифінг мене в цій думці зайвий раз упевнив. Отже...
 
Отже, для тих, хто не в курсі. Я теж був не в курсі, поки не побачив брифінг. Побили Максима Шкуро, довірену особу Віктора Андрієвського, кандидата ві ОО по 222 столичному округу.
 
Його, Максима, побили, він у "стабільному, але важкому" стані знаходиться у лікарні "Борис", каже кандидат у нардепи. Відбулося  20 (!) нападів на агітнамети ОО, а завершилося все побиттям довіреної особи та спробою спалити машину. Врятував життя Максима Шкуро водій авто, завдяки самовідданим діям якого вдалося врятувати чоловіка та відстояти автомобіль.
 
Вина на напади покладається на якихось "молодиків", які вимахуючи рішеннями суду, били всіх і всіх загрожували вбити, намагаючись спалити авто. Тут лінія сюжету робить плавний вигин, в роман вводиться Максим Луцький, нардеп і кандидат туди ж. Плавно спливає і причина нападу: розповсюдження агітаційних матеріалів представниками ОО. Законно виданих, зареєстрованих. Все так, як має бути, але може я чогось не розумію?..
 
Процес агітації передбачає переконання виборця у правильності своїх ідей і як результат - схиляння його проголосувати за себе. Так я бачу агітацію. Але в керівництва ОО - дещо інший погляд на неї, сердешну.
 
Виявляється, представники ОО розповсюджували не друковані матеріали про власні успіхи, звершення, досягнення та плани, а "компру" на опонента під назвою щось типу  "Луцкий - "смотрящий" Соломенки". Оригінально було б, якби не було так тупо. Або не називайте це "агітацією", а називайте, як є: "взаємне поливання гівном". А то "ми - білі (з червоним) і пухнасті, в пенсне, а "ВОНИ" - урки, зеки, бандюки".
 
Вчасно включився ОВТ (О.В. Турчинов): "...навіть якщо є судове рішення, виконувати його має виконавча служба. Хоча, можливо скоро приймуть такий закон у форматі Януковича, коли це будуть робити приватні колекторські фірми".
 
Така, типу, "гіпотеза". Елегантно так, у стилі священника-проповідника.
 
До речі, Максим Шкуро, на секунду - колишній перший заступник Солом"янської РДА м. Києва. Друга людина в районі, хоч і колишня. На деяких сайтах його обзивають брехуном. То хай залишиться на розсуд кожного.
 
Так от, до чого тут свобода слова: ще не доведено, ба, навіть прокуратурою і міліцією НЕ РОЗСЛІДУВАНО ЖОДНОЇ ОБСТАВИНИ вчорашнього інциденту, але вже є винний: РЕЖИМ. Диктаторський, не інакше. А питання: "Чому, поки ВИ були при владі, бандити так і не побачили тюрм?" губиться у незрозумілому бубнінні, яке плавно переходить у крики "Ганьба!". Крики, і не більше.
 
Але їх можна кричати вільно, з повною свободою слова. В тому числі - на всю країну в ефірі 5-го каналу. Правда, Захаре? Отож...
© Octopus [19.09.2012] | Просмотров: 1851
Метки: #Турчинов 

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.6/34

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook