пароль
помнить
uk [ru]

Вітання з двісті п”ятдесят шостим днем року


Вітання з двісті п”ятдесят шостим днем року
Несповідимі шляхи Господні.  Хто б міг відгадати долю дитини, яка в дитинстві мріяла стати ткалею -  як Валентина Гаганова, свинаркою - як Ярослав Галан, дояркою - як люба тітонька Марія, писати вірші – як Михайло Лермонтов, вирощувати рекордні врожаї цукрових буряків теж хотілося, але Степ не любив буряків, а тільки кавуни.  (Це зараз кавуни - бізнес, а тоді ціна їм була 6 копійок за кілограм і солили в басинах центнерами.)  Зрештою дитині потрапила до рук доленосна книжка Віктора Пекеліса “Кібернетична суміш”.  В цій суміші  автор переконував, що обчислювальні машини можуть все, навіть, писати вірші.  І на доказ цього твердження привів вірші машини РЦА-301, яка складає вірші з потужністю 150 чотирирядкових строф за хвилину.  
 
Вірш № 027
Коли життя створює хибні, абсолютно пусті образи,
Коли повільний час пропливає мимо корисних справ,
А зорі похмуро кружляють в небі,,
Люди не повинні сміятися.
 
                              Вірш № 929
                              Доки сон сліпо плив над мертвими надіями,
                              Космос болем стікав над розбитим коханням.
                              Тихо світло твоє покидало таємних  людей,
                              А небо дрімало.
 
Вибір було зроблено - подальше життя привело на факультет обчислювальної техніки в інститут радіоелектроніки.
- Чому Ви обрали цю спеціальність, - запитав на співбесіді Хранитель Обчислювальних Машин.
- Бо людина з допомогою Обчислювальної Машини зможе робити все, на що їй не вистачає таланту, часу, власного інтелекту.
Пізніше прийшло знання, що чудові комп’ютерні вірші – містифікація, вони написані людською рукою. Але ніколи не було розчарування в ЕОМ. Вона справді в умілих руках здатна робити все.. На несміливе запитання замовників: “Чи можна на машині зробити ось це?”, - незмінно слідувала відповідь: “Можна все, що треба”.
 
Комп”ютер змінив людину і змінює світ. Сьогодні ще анекдот, що дякуючи американській комп”ютеризованій системі виборів президента тисячі російських хакерів вибирали американського президента.  А завтра?
Ми пам”ятаємо, як інтернет-спільнота паралізувала роботу урядових сайтів у відповідь на недружні дії щодо файлообмінника EX. UA. Комп”ютерщики набирають силу.  
Читаю новини від 31 липня 2012 року. Президент Віктор Янукович підписав закон "Про внесення змін у розділ XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України стосовно особливостей оподаткування суб”єктів індустрії програмної продукції”. ІТ – програмісти на 20 років отримують пільгове оподаткування.  І коментар до новини: “Тепер упирі хочуть, щоб всі фрілансери зареєструвалися, а потім жахнуть податком... Країна лохів, невже ще хтось вірить цьому блазневі Азарову? Валити їх треба. Ті , хто валить сайти (доречі, це не хакери, а звичайні люди), подбайте про нашу шановну податкову smile3
 
Мої привітання всесвітньому Братству служителів числа 256, респектабельному і немитому, нечесаному, з мозолями на сідницях. Майбутнє в наших руках.
© Петрович [12.09.2012] | Просмотров: 2256

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.4/31

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить