для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Гамалія - "муза" сучасного провладного "опору"


Гамалія -
Оскільки вчора все пред"явлене Сотняшці Гамалузеру залишилося без відповіді (прохання про спір без зайвої риторики - авт.), продовжимо терапійку.
 
Раніше було правило "ні дня без "Дурдому" та "Обкому". Тепер "ДД" випав. Дуже багато лайна. Хоча розумію, що самими лише мантрами "Ми ЙІХ зупинимо!" не обійдеться, потрібно ще на ділі зупинити, а тут - повний триндець, навіть мови нема про щось путнє.
 
Всіх незгідних з політикою адміністрації ДД раніше відправляли "на Рибу". За це - окреме "дякую", так я відкрив для себе "Полеміку".
 
Оскільки "полеміка" - це "спір", то в ньому, згідно з давньою мудрістю, народжується істина.
 
Нюра Н. Берг смалить напалмом, але на ДД то - крамола. А ви все ж читайте, шановні заввідділеннями та типу лікарі, у більшості випадків - такі ж неучі, як Захарчик Гамалієвич, сотник Беркуту (тьху, не при ночі буде згаданий міліцейський підрозділ smile3))))) ).
 
Звиняйте, що "малабукафф", але дістало.  
 
Та на тому сайті, хай провладному, зберігається ІЛЮЗІЯ об"єктивності.
 
На ДД останнім часом - верховенство принципу: "Залізь вище, насри на голову всім, хто не з тобою, особливо - якщо не за "об"єднану опозицію" (цитую: "ха-ха, я зараз всцюся!").
 
Побачимо, чим все закінчиться, але починається хріново: там когось проти когось висунули, хоч обидва кандидати - проти влади і за народ, там - в опозицію пролізли люди олігархів, а ще десь - повний бедлам. І все це - на фоні рефреном повторюваної "істини" рівня "гівняний аргумент": свободи слова нема, опозиції -піпець які кранти, всіх вижигають напалмом, слова не дають, уроди провласні (при цьому - повний бенефіс різноманітних клоунів на всіх каналах - від провласних до опозиційних).
 
Тому прошу: досить каламутити гівно, воно і так непрозоре, Будьте об"єктивними, і до вас потягнуться люди. Мене тепер більше приваблює "Полеміка". На все добре. Але заходити буду, бо САНІТАР. А ви поки вивчайте працю Нюри Н. Берг під назвою "Как управлять Вселенной, не привлекая внимания санитаров". Здобуті знання вам дуже згодяться.
© Octopus [10.09.2012] | Просмотров: 2133

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.0/18

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook