для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Якщо б ти вивчив англійську.


Якщо б ти вивчив англійську.
Вирішив написати невеличке оповіданнячко, що б відбулося з пересічним українцем в умовах покращання, якщо б він раптово отримав знання англійської мови. Оповідання побудовано на реальних подіях, коли люди після травми починали розмовляти на іноземній мові.
 
Увечері була п'янка, типу корпоратив, де якість поданої горілки викликала у мене сумління, а з закусі були тільки чипси та невеличка таріль овочевого салату. Коли я дійшов додому, то дуже боліла голова та дуже сильно мутило. Тому, навіть не роздягаючись, я ліг спати. Навіть не було сил зняти взуття.
 
Suddenly, I woke up from strange filling. From the beginning I didn't understand what it was. Slightly later I understood that it was something strange in my thoughts. As a flash, I realized I was speaking on foreign language, English language.
 
Після цього я зібрався з думками. Сталося диво, я раптово став розуміти англійську, хоч до цього я її лише намагався вчити лише в школі, але крім декілька слів з неї не пам'ятав анічогісінько. Це добре і це треба використати, я чув від знайомого що людей з файною англійською запрошують до філіалів закордонних кампаній на досить велику для України зарплатню. З цими думками не міг заснути до ранку.
 
Трохи раніше прийшовши на роботу, я зайшов на сайт пошуку роботи. До цього на ньому було досить багато оголошень на англійській мові, котрих я не розумів і в яких була виставлена досить цікава зарплатня в декілька разів вища за мою теперішню. Спочатку я вирішив піти на англомовного оператора кол-центру чи копірайтера, до того ж робота була на дому, але вирішив спробувати на менеджера з продажу, так як мав невеличкий досвід.
 
Було досить лячно йти на співбесіду. Зайшовши в офіс, я запитав чи потрібен їм подібний спеціаліст: "Hello. I am about vacancy sales-manager with English knowledge. I have great experience in sales and negotiations with difficult clients...". На мій подив співбесіда закінчилася досить успішно і, здивувавшись моєму рівню англійської, мене одразу прийняли на роботу.
 
Пройшло 4 місяці. Я маю більш ніж 20000 грн зарплатні разом з преміальними, дуже приємний ввічливий колектив, стабільну роботу, де все розплановано й впевненість в майбутньому. І, навіть, якщо в Україні буде криза, я зможу без будь-яких проблем знайти роботу в англомовній країні. І все це завдяки чудовому випадку, коли я почав розуміти англійську.
 
А ви вивчили англійську?
© alifesoft [05.09.2012] | Просмотров: 1773

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.5/15

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook