для старых юзеров
помнить
uk [ru]

"Повернемо країну", або вперед у минуле


   Привіт, Петько!
 
   Дійшла черга й до тебе: розумієш, надивився я вже на твоє "Повернемо країну...", по правді кажучи, до гикавки. Розумієш, друже, людина, що сапієнсом зветься, не може, на мою скромну думку, спокійно та цензурно висловлюватися, роздивляючися оці твої рекламні витребеньки.
 
   Почну з того, що партія твоя зветься "комуністичною" цілком законно та правильно. Це я тому, що в усі часи та в усіх країнах комуністичні партії- збірні команди "любителів пригноблених", тобто, любителів жити за їх, пригноблених, рахунок. Та й прикриватися їх іменем. Хоча, друже, признаю, що у вічно живе та процвітаюче марксистсько- ленінське вчення ви зі своєю командою внесли чимало нового.
 
   Почнімо з того, друже мій Петре, що при Брежнєві ти ходив би в опортуністах та лікувався б примусово. Випустили б, коли повністю б одужав: ніс ложку до вуха й пудив у штани. А при Хрущові ти б сидів. І не так, як клята Юлькавароффка: до Мордовії ніяких європеців ніхто й ніколи не пустив би. Ну а при коханому твоєму Сталіні... П’ять хвилин на розгляд справи та куля. Ну, може трохи ребра там, чи пальці поламали, щоб спільників видав, опортуніст клятий, морда міньшовицька.
Ой, пробач, брате, щось я розійшовся. Але ж таки так, друже мій захребетний, тьху ти, закадичний: опортунізм, він і у Танзанії опортунізм.
 
   Пам’ятаєш, як при Брежнєві казали? Відносини між СРСР та Францією кращі, ніж між КПРС та ФКП. А чому? А тому, що вони, оті європейці, придумали собі "єврокомунізм", тобто можливість та необхідність добиватися своїх цілей парламентським шляхом. А наша рідна КПРС, як єдино правильна спадкоємиця ленінського вчення, цілком законно вважала оцю усю єврокомуністичну хрінь опортунізмом. Ну, про це ми ще побалакаємо.
 
   Нє, Петре, коли ти за сексуальну справедливість, ну, типу там "Всє возрасти покорни", то я- за, причому усіма кінцівками. (Правда, при соціалізмі тобі б така персональна справа світила, хрін би видихав, так що скажи спасибі клятій демократії).А от із соціальною, пробач, у тебе якось не зростається. Якщо мати три класи церковноприходської та Ай-Кью хоча б 50, то це видно без мікроскопу.
 
   От і привід повернутися до вищесказаного. Ну, те, що ти, Петько, опортуніст, а ні хріна не ленінець, ми вже зрозуміли. По очах бачу, що ти погодився зі мною: нічим крити, як кажуть "катали". Але згоден, ви вправно модифікували вчення ваших божків. Ось із єврокомунізмом: колись він був поганим, а тепер ти зі своєю компанією й їх переплюнув! Скажімо, ті ж європейські комуняки, чи то товариші по боротьбі за світле вчення Маркса-Енгельса- Леніна- Сталіна (та іже з ними) ніколи, Петре, ніколи, не входили в коаліції з відверто правими. А подивися на себе... Під ким лежиш, друже, пробач, з ким ти в коаліції?! А ще триндиш: боремося, мовляв, послідовно... захищаємо... Знаєш, друже, з такими захисничками особисто мені й ворогів не треба.
 
   Де були ваші язики, коли приймалися такі відверто антинародні закони, як пенсійний, про мову, як душився й душиться малий та не дуже бізнес (хоча це, як раз по-вашому). Де, в якій та чиїй дірці будуть ваші язики, коли приймуть нове трудове законодавство, згідно з яким стан робітничого класу, який ви так любите, зкотиться до часів промислової революції 19 сторіччя? А щоб ти, Петю, з’їв та не... балакав про якийсь там захист трудового люду.
 
   Петю, пам’ятаєш старий анекдот? Ну, отой, де: "Ісаак Ароновіч! Ілі снімітє крєстік, ілі надєньтє трусікі!" Це я до чого, брате? А ось до чого. Якщо ти вже так захищаєш народ, то хоч трохи намагайся статками не хизуватися! Я розумію, уся ваша пропаганда з агітацією спрямована на, як би культурніше, трохи недоколиханих, на тих, хто вважає: ось виберемо комуністів- а вони нам знову Союз, який в усьому світі бояться, та на додачу- ковбасу... "Отдєльную"- по 2-10, "Докторскую"- по 2-20, "Любітельскую"- по 2-80. Але ж Петю, фотографуєшся- ховай котли в кишеню, а то у тебе, скромного борця за світле майбутнє, вони такі- у Путіна із Гундяєвим разом вони дешевші. А Обама- той зовсім як пацан, а не акула імперіалізму.
 
   А якщо серйозно, друже Петре, то ти й ваша компашка особисто мені ще більш огидні, ніж ваші пахани, як закордонні, так і вітчизняного розливу. Вони хоч відверто бандити, а ти разом із корєшами, чи той, з товаришами, вовки, що, начепивши овечу шкуру, дурять баранів. Звичайно, баран- тварина не дуже розумна, але й їх жалько.
 
   А в цілому, признаю, що твоя позиція- тверда й послідовна, тут я з тобою згоден. Ти справжній борець за власне гарне майбутнє, за в’їзд до раю на плечах баранів. За касовий підхід до реалій нашого життя. У слові "класовий" у виконанні вашої партії літера "Л" і так заледве держалася, а тепер вона випала остаточно: комуністи- це КАСОВИЙ підхід.
© Саня электрик [15.08.2012] | Просмотров: 3153
Метки: #Симоненко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.2/44

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook