для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Керманичі, вашу....!


Керманичі, вашу....!
А хто там все це намутив? Послухавши різні інтерв'ю, доводиться визнавати, що так, це Турчинов, Яценюк, чомусь, Мартиненко, і що взагалі шокує, депутатській міхур, Жванія. У останнього проста політика, - куди вітер дме, туди він і летить.
 
Вчора, на TVI, були Шевченко і Оробець. На Андрія було шкода дивитися. Був червоний, як рак. Неозброєним оком було видно, що він казав не свої думки, він виправдовувався. Натомість, від політичного неподобства (це дуже і дуже м'яко, в мене є набагато більш влучні визначення), Оробець, повний одобрямс. Який дурень взяв її в список?! Коли вона вчора, менторським тоном, пояснювала, "тупим" Донію, Стецьківу, Кармазіну, чому на них вихлюпнули діжку лайна, і що це дуже добре, то в мене склалося враження, що це вона складала списки та керувала всім передвиборчим процесом. Як це розуміти? ПРдунська тушка сяє на верхівці опозиційної піраміди. То що, завтра, післязавтра, ми почуємо, що опозиція підтримує на мажоритарному окрузі Богословську?
 
Не можу передати словами, яких сил мені вартує, щоб вгамувати свою лють, та висловлюватися більш-менш толерантно, та максимально спокійно. І це при тому, що я постійно закликав всіх не наїжджати на опозицію та її керівництво. Але, яку мету вони переслідували, плюнувши, в першу чергу, не на своїх колег, а на нас, на виборців? Якщо, припустим, Міщенка, люди особливо не помічали в активних діях спротиву бандюкам, окрім нечислених інтерв'ю (я вже не кажу, що особисто у мене ідіосинкразія на "опозиціонерів" з прокурорського середовища, хоча, можливо я і помиляюся), і віднеслись до його демаршу спокійно, майже не помітивши його, то таки люди, як Доній, Стецьків, Гримчак, Шкіль, і багато хто ще, постійно на передньому краї, постійно у вирі подій, наражаючись, в деяких випадках, і на небезпеку власному життю. Цим людям, народ довіряє. Чуєте, Ви, керманичі? ДОВІРЯЄ!!! А вони взагалі не потрапили до списку, або опинилися на непрохідних місцях.
 
І що тепер нам робити? Ґа, долбані керівники опозиції? Якщо, навіть мене, Ви вивели з рівноваги? Що тоді казати за інших, не так, як я, політично заклопотаних? Що робити харків'янам, які не побачать в списку Філенка?
По мажоритарці також жах. Невже в Дніпрі, не можна було знайти кандидатів в депутати, з більшими шансами на перемогу, ніж свободівці? Навіщо у Львові, ставити політичну муху, Чорновол, проти олігархо-ПРдунського елефанта? Коли в цьому окрузі, є стовідсотковий переможець, Стецьків? І так, по багатьох мажоритарних округах.
 
Дивлячись на все це, я вже навіть не знаю, що і робити. Боюся наговорити зайвого, все ж таки здоровий глузд підказує, що навіть за цих, хренових обставин, не можна гарячкувати.
 
Тому, роблю до керівництва опозиції, наступний, скоріше всього в повітря, заклик.Не знаю, як це ви зробите, але я вимагаю, прибрати зі списку Оробець, та коханку якогось ПРдуна, Донець, здається. Не знаю всіх за прізвищами та їх діяльністю, але передивитися список та мажоритарну частину, та позбутися людей, які, хоч якимось чином, мали, чи мають відношення до чинної влади.
Так само, не знаю, як це Ви зробите, але я вимагаю, щоб в парламент балотувалися, чи за списком, чи по мажоритарці, - Доній, Стецьків, Філенко, Білорус, Таран-Терен, та ще низка гідних і незламних людей, справжніх патріотів України.
 
І запам'ятайте, це не Ви, керівники опозиції, робите вибір, хто гідний представляти нас в парламенті. Це вирішуємо, ми, народ України.
© маска [31.07.2012] | Просмотров: 3623

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.4/41

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook