пароль
помнить
uk [ru]

А кому власне ми казали "спасибо" ?


А кому власне ми казали
  Напевно писати про тих, хто до свого посиніння чекає покращення  життя вже сьогодні немає  сенсу та змісту. Тут вже стільки всілякого про них написано ...
  Писати для тих, хто синіючи чекає обіцяного покращення теж немає сенсу. Вони так заняті своїм чеканням обіцяного покращення, що не читають нічого, а ті поодинокі, які всеж читають, то не сприймають написаного. А якщо воно ще й написане українською, западенцем, помаранчевим, бандерівцем, то як не старайся, то все марна справа. Стіна і горох.
 
  Для тих хто всеж читає та намагається при цьому думати, хочу дві свою думки висловити.
 
1.  Всі ми так завзято, натхненно накинулись та ретельно  взялися  за обговорення та чистку лав кандидатів у депутати від опозиції, щоб в наступній каденції нашого парляменту дай Бог були лише достойні та гідні, і  щоб не дай Бог потрапили туди корупционери та бандити, що на мій погляд у наступному парляменті будуть лише регіонали та їх сателіти з приспішниками, тобто ті самі бандити та корупционери. А януковичам тільки того і треба.
 
  2. Закон, який би унеможливлював "тушкування" влади у парляменті зусиллями  тоїж влади навіть на обговорення не винесений. Процес "тушкування" влада януковичів собі  забезпечила та гарантувала.
Здавалось би простий та зрозумілий закон - прийшов в парлямент з партією, а у тебе раптом світогляд на всі  480* помінявся та шкала цінностей різко зросла так, що лінія тої партії тобі вже до  невподоби. Склади деп. мандат, вийди з тої партії, вийди гордо з парляменту та йди в народ і переконуй всіх в своїй правоті, а не поповнюй своїм тілом з душком лави тих, проти кого ти збирався боротись до виборів. Просто і зрозуміло.  Але не тут то було ! А закону такого і  нема !. Ригионали для себе створили і продовжують створювати умови, коли можно буде безнаказано фальшувати та обманювати, змінювати наш еволюційний розвиток на свій бандитсько-комуняцький смак. І це саме страшне в нашому сьогоденні.
 
  Отакі дві прості думки у мене, які не дають спокійно жити. А щось змінити в цих виборах вже неможливо.
Копирсаємось ми у тому региональному лайні, що нам підсовують, а регіоналам того тільки і треба.
 
© Захар Беркут. [30.07.2012] | Просмотров: 1961

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.7/32

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить