для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Досконалість


Досконалість
   Шановні власть (та й нас за компанію) імущі, звертаюся до вас зі словами щирого захоплення! Ну що мені про себе сказати? Дурне, сліпе, бо очевидних речей не бачу.
 
   Як я вас ганив... Ні, остаточно та безповоротно, цілком відповідально заявляю, що ви усі, що умостилися там, на Олімпі,- сама досконалість. При чому, чим вище ви там сидите, тим більш ви є досконалими. Ну погодьтеся, кар’єрний стрибок типу "зек-завгар-губернатор-прем’єр-Батя" могла здійснити тільки непересічна особистість.
 
   Канєшно, вийшли ви всі із народу, як сказав би ваш подільник та корифан, ну той, що з понтом там щось народу віддати ніби вирішив. Для того, мовляв, він і з вами "в долях". Паростки отієї досконалості з’являються ще десь там, у містах та селах, звичайно, серед обраної публіки. Представник тієї публіки, зумівши з неймовірним акцентом зв’язати два слова російською, вже плюється на переклади фільмів українською, бо "по руські хоч панятно, а українською, що перевод плохой, що диктори погано читають". Світове мистецтво для них уособлюють Круг, Кіркоров, Поплавський та Вєрка Сердючка (ну, під сто грам, канєшно).
 
   Далі- краще. І, за Дарвіном, кращі та досконаліші з отаких видряпуються нагору, швидко звикаючи до Бріоні, Версаче та й до різних там Карденів.
 
   Так що да, ви таки й справді "вершки суспільства"! Ось тут ваша, ну як її, що правами людей займається, он таку річ придумала! Треба, мовляв більше СІЗО, та будувати їх поза містами. Дак правильно! Лєнін- Сталін- Гітлер теж так робили! Головне, територію побільше, та обнести "колючкою", щоб ні одна сволота... Бараки там... А назвати "СІЗО", бо "концтабір" довго вимовляти. Одне слово, респект їй та уважуха від усієї братви. Головне ж, права людей! А там черті, лохи, мужики, ті хай сидять, як що вякнуть. Ні, мужики хай працюють. Там за ними смотрящіє від людей хай дивляться.
 
   Дєдушка наш, ну отой, що ніби Батін синок, ну, чи то попихач, чи підгавкувач, ну, що з лопатою кругом. Так подивишся, такий собі дєдушка маразматіческой наружності, усе кровосісами народ лякає та про євроінтеграцію щось белькоче, мовляв, ми усе швидше та швидше, того, просуваємось. Ну, до Європи-опи-опи. І так йому подобається керувати та з кровосісами битися лопатою, що покращення нам обіцяє вже не сьогодні, а через двадцять років. А сам могьот! Оце язиком ляп-ляп, а "Крименерго" вже прикупив. Покращив! Тендер сам у себе виграв, мабуть, важко було.
 
   Був такий Лєв Толстой, теж український поет, так у нього було оповідання: "Філіпок". У нього- Хвіліпок, а у нас- Тігіпок. На рахівниці клацає- закачаєшся! І так прямо правду у вічі: "Багато пенсіонерів! Скоротити! Багато чорнобильців! Скоротити!". І таке інше. Звичайно, скажімо, Вава у нас і чорнобилець, і бойових дій учасник, он, на Колчаківських фронтах. Ще й тонкослізий та й на Україну хворий. Його не скоротиш! Тим більше, що він якось до лав "людей" потрапив, місце виплакав. А "людям" у нас- тільки покращення, для них же усе це, для найдосконаліших...
 
   Ганя, бідна, он вже язика, мабуть, через день лікує, все роз’яснює нам, що це задля нашого ж блага найдосконаліші трудяться, долають стабільність та будують руїну, тьху ти, переплутав!Правда, коли закон про мови приймали, вона свого язика втягнула в... в лікарню, мабуть. А то б сказала, врізала б правду-матку! Теж досконала особистість!
 
   Але, звичайно, краще Баті в мірє нєт! Ну, скажіть мені, у кого з отих занюханих європейських президентиків є щось, хоч здалеку схоже на Межигір’я! Та у них навіть чогось, схожого на "Галеон", катма! А чому? Бо- досконалість! Як Мері Попінс співала, "Я само совєршєнство!" Так і він, Хведорович, наш Батя. Батя, це, мабуть тому, що обіцяв особисто населення в Україні збільшити. Потім передумав. Мабуть попінс дуже наїв, та й ніколи за державними справами, за гольфом, Ганькою, Даркою, Інкою...
 
   А Дєтки?! Тільки гляньте: один скуповує усе, що бачить, другий, як на джипі не гасає, кажуть, до Інтернету принюхується. Рефлекс не обдуриш!
 
   Ми, люди, звичайно, створені за образом та подобою Божою. Але у нас із тваринами біологічно багато спільного, так би мовити, спільна платформа, конструктивні принципи побудови у нас та й у братів наших менших однакові. Ось і став я собі розмірковувати, на кого з тваринного світу схожі ви, панове, своєю довершеністю? Ви ідеально пристосовані до функції сидіння на Олімпі Української території. На кого ж схожі? На вовків? На щук, що у річці, щоб карась не дрімав? Напевне, ні. Розумна та здорова тваринка втече від щуки та й від вовка. Та й не веде так себе вовк: задушив, зжер, задушив, зжер, вже не лізе, але задушив, задушив, задушив...
 
   І до мене дійшло. Є в тваринному світі ідеально пристосовані "кадри". Їм не треба ні слуху, ні зору. Нервова система у них вкрай примітивна ("Владімірскій централ- класная пєсня! Жізнєнная!). Вони, ці тварини, можуть виділяти речовини, що присипляють захисні сили організму хазяїна: усе в порядку, я тебе не жеру, а покращую... Максимально розвинуті лише дві системи: травна та репродуктивна. Це- паразити. Вони, як і ви, панове, максимально пристосовані для виживання. Як і ви, панове, вони жеруть без огляду. За своєю поведінкою, за своїми рефлексами, ви- звичайні, тільки дуже крупні та дуже небезпечні глисти.
 
   Я не знаю, чи зможемо ми, усі нормальні люди, що живуть у нашій країні, на виборах дати вам гарний дозняк проносного. Хочеться вірити. Тому що в іншому випадку ви можете дожерти мою Батьківщину до смерті. Сподіваюся, що усім відомі принципи лікування від глистів: масована дія, чубитися між собою будемо потім. Нічого виясняти, хто дуже, а хто не дуже об’єднаний опозиціонер. Я вірю в те, що заразна хвороба, що називається "Режим Януковича" може й повинна бути вилікована. Причому так, щоб у майбутньому, хтось дуже гарно подумав, чи варто повторювати гіркий досвід усіх тих януковичів, клюєвих, ківалових, колєснікових із калашніковими.
 
   Я сподіваюсь.
© Саня электрик [24.07.2012] | Просмотров: 8836

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.6/94

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook