для старых юзеров
помнить
uk [ru]

А ти в сортах гівна розбираєшся?


А ти в сортах гівна розбираєшся?
      Свого часу людям, які вперто доказували, що в сортах лайна не розбираються, я відповідав, що вони і х.й від пальця не відрізнять. Час показав, що розумнішими вони не стали. Я вже писав імхо про тих хто не бачить  різниці між політиками. Прийшов час знову підняти цю тему, бо з засідки виліз, той хто активно тезу про сорти лайна розповсюджував. До речі, зверніть увагу на те, що нікого навіть не здивувало, що тільки Ющенко захотів поспілкуватись зі своєю нацією( на яку він два роки тому сильно “зобидився”), як йому зразу надали найкращі майданчики, у той час, як наприклад, Яценюка уже взагалі нікуди не пускають( ті з Юльків, хто мене тоді критикував, оцініть мою далекоглядність))).
       Переглядаючи коментарі, бачу, що період правління Банди, багатьох нічому не навчив. Є люди, які продовжують страждати не зрозумілим ідеалізмом і вимагати від опозиції того на що не здатні самі. Так опозиція слаба, але зараз стоїть завдання відсторонити від влади ПР. Це завдання дуже складне, бо донецькі пацани не гребують для перемоги нічим, навіть послугами Віктора Андрійовича, який знову набере своїх 2% і подарує їх регіоналам.
       І повертаючись до лайна. Я, наприклад, в сортах лайна розбираюсь, саме тому коров*ячим удобрюю город, а собаче переступаю, тому й вам рекомендую переступити через купу під назвою “Нова опозиція” чи “Наша Україна” під проводом В.А. Ющенко.
© Karl Mаrкs [08.07.2012] | Просмотров: 4935

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.6/58

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook