для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Коротка... Про мовний закон


Коротка... Про мовний закон
А я чомусь і не сумлівався,... що закон таки приймуть.
 
Якщо хтось не зрозумів - пояснюю.
 
Ніякого відношення до Кремля чи, боронь боже, прав громадян цей закон не має. Ми ж у дурдомі!!!
 
Закон цей для Колесніченка (а симптоматична в нього хваміліє! Еге ж? І де він стільки колес бере?! Як тільки здоров'я вистачає?!) відіграє ту саму роль, що Тимошенко для Януковича. Останній переживає садистську насолоду від того, що "всє по йєго вийшло". Він же ж постійно плутає себе з Жегловим: "А теперь Горбатый Тимошенко!... Я сказал Горбатый Тимошенко", "Я сказал будет сидеть!". Ключові слова "Я сказал!". А який приємний додатковий бонус: той, хто публічно заявляв, що ніколи не подасть йому руки, тепер на колінах і ще ручку цілує. В руку брати не схотів, так тепер слюняв губами, сцуко! І не просто, аз превеликим задоволенням та усією повагою. Ах, як всеж таки солодко спостерігати за плазуванням Ющенка!!!
 
Для Колесніченко ж цей закон має той самий сенс. Він насолоджується тим, що "всє по іво". Він знає, що його ідійотом кличуть. А тут він всім, хто кличе, по писку, по писку законом. І хто тепер ідійот? Ні, він ніколи б не зупинився. Бо це означало публічне визнання свого ідійотизьму.
 
Взагалі ж регіанали топчуться по суперниках "не пользы для и не корысти ради". В цьому для них сенс буття. Саме в тому, щоб "опустити" в тюремному тлумаченні цього терміну опонента, і є гармонія світу. Ну,... так, як вони її розуміють. Вони не здатні вирости, тому, щоб залишитися зверху, опускають конкурентів. Регіанали - це такий собі бігун, який зайняв перше місце не тому, що біжить швише за інших, а тому, що тим, хто біжить ліпше за нього, він всі ноги переламав. Кому ще на старті, а кому й на дистанції.
 
Особисто для мене показовим є той факт, що прийняли закон не просто з порушенням встановленої процедури. Вони вже давно порушують. Але цього разу вони порушили процедури демонстративно, показово: так порушили, і шо? і шо ви нам сдєлаітє?. Ось вам, тупе бидло! Закон не для нас, а для вас, дебілохи, писаний! А хто не пойняв, тим пояснюємо: дебілохи - дебільні лохи чи дебіли лохасті. Себто населення, тобто ми з вами.
 
А найбільші дебілохи - опозиція. Остання серед олухів царя небесного відіграє роль царя небесних олухів. Добре грає так, що її все жальчеє і жальчеє. Така вона грізна і безпорадна, могутня і немічна одночасно, що... Особисто я тут пригадую  реакцію проф. Преображенського на чергову дурню Поліграф Поліграфича: як він хотів щось сказати, але тільки сплюнув і вимовив "Ідіот". Отак і опозиція.
 
© Дядько бородатий [04.07.2012] | Просмотров: 3991

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.2/35

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook