для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Знову ... невістка всралась... в інтернеті


Знову ... невістка всралась... в інтернеті
Ось як треба! Ось чого нам не вистачає по самі не вистачалки! Нас ще не відрегульовано!
 
Глава МВД Виталий Захарченко выступил перед Кабмином с инициативой "отрегулировать" возможность доступа к информации в интернете.
 
А який текст! Жодної конкретики, кожне друге слово - слово-замінник, що свідчить або про приховування своїх намірів (тупо просто бреше) або про те, що сказато нічого (тупо просто не знає про що говорить). Таке роздолля для нашого брата, персоналу ДД.
 
На мой взгляд, и вообще, в интернете очень много различной информации, к которой часть населения, например подростки, вообще не должны иметь возможности доступа. Эти отношения не совсем, до конца, у нас четко отрегулированы законодательством
 
А що ж ми повинні приховувати від підлітків? Може ви б, пане міністр, спробували б приховати від них хамство своїх підлеглих? Чи здирництво даїшників? Не пробували, ні? А шо ж Ви почали з моєї цирульні? Почніть з себе - наведіть порядок у себе у відомстві.  
 
Але ж, звісно, наводити порядок значно складніше, ніж "відрегулювати". Як саме у вас там у Донецьку все регулюється нам відомо. При чому так красиво у вас виходить відрегулювати: "вийти з ініціативою на Кабмін" і "через Кабмін" ... вирішити  - отакі от "кроки".
 
Вірною дорогою крокуєте!.. В дупу... Бо не розумієте простих речей - проблема вирішується не обмеженням доступу до інформації, а формуванням культури її використання. СРСР вже дообмежувався... Ваша черга топтатися по тих самих граБЛЯх.
 
Який Ви тупий... Не дурний, а саме тупий... Бо тупість це не відсутність розуму, а його, як-то кажуть росяни "леность" і, як наслідок, нездатність його застосування за призначенням. Я не вірю у дурість високопосадовців. Відвертих дурнів там не має, дорости до такої посади - потрібно таки щось мати в голові. Але всі вони з розряду тих, про кого кажуть "дав Господь мізки та не дав розуму". А ще вони тупі. Бо ліняться застосовувати свої мізки, обмежуючись задоволенням найпримітивніших інстинктів та потреб.
 
Якось я зауважив, що в них тільки дві звилини: "одна - е*ательная, а вторая - жевательная". А мені один знайомий і каже: "Дві-то дві... Але такі глибокі та розвинені, що ми вже 20 років з них вилізти не можемо". Як в анекдоті: йде собі Змій Горинич - середня голова спить солодко, а права каже гнівно лівій: "Як пити - так один, а як блювати - так всі разом".
© Дядько бородатий [14.06.2012] | Просмотров: 3450
Метки: #Захарченко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.7/36

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook