пароль
помнить
uk [ru]

Прапорці на автівках


Прапорці на автівках
Стрибаючи на стиках колій я з вікна мого старенького жовтенького трема спостерігав за автівками, що поспішали паралельними курсами .. Процентів 5 автівок несли державні прапорці. У цій множині майже не було дешевих авт . Таким от був результат мого сьогоднішнього статистичного дослідження з вікна трему.
 
Тільки но я зістрибнув зі сходинки трему, як з підсвідомості вистрибнула здогадка, що це нове явище є таки знаковим. Залишилося підшукати йому пристойне пояснення .. Але тільки після безпечного перетинання проїзжої частини, щоб не потрапити під прапорець ..
 
Ну, от, продовжую міркувати, але вже пішки.
 
Отже, країна в руках ПР і дехто з верхівки дав команду на вивішування прапорів і прапорців. І вони їх вивісили.
 
Хто такі "вони"? О! Саме в ціьому все пояснення .. "Вони" є тими, хто належить до пануючої в Україні братви (за виключенням затятих патріотів українського розливу).
 
Якщо це так і є, то знаковість події полягає в тому, що братва нарешті відкрито заявила про своє панівне положення в цій країні. І заразом - про свою відокремленість від папєрєдніків. Тіпа "знай наших" ..
 
Йдемо далі .. Країна чітко розділена на "своїх" і "чужих" .. "Свої" згуртовані і консолідовані .. Вони перебувають у власному просторі, де "законність" є лише позірним інструментом для впровадження принципу справедливості (тіпа панятій), коли треба розібратися із своїми відступниками руками судової системи. Ну, і звичайно судову систему використовують для занулення рейтингових супротивників .. Але більшість стосунків своїх із своїми має неформальний характер.
 
Простір володарів життя дозволяє їм робити кар'єру, досягати успіху і радіти життю .. Для цього достатньо лише бути своїм, іноді навіть формально своїм .. Саме в цей простір інвестуються державні кошти в першу чергу.
 
Решта країни живе своїм скромним життям, переймається своїми проблемами, радіє своїми радощами .. Тут ставки життя занизькі для того, щоб складати свою систему понятій .. Тим більше, що релігії вже про це подбали.
 
Це природний шлях розвитку? А вже ж .. Так колись жили всі ті країни, що складають сьогодні цивілізований світ.
Ресур завжди був обмеженим і тому потрапляв до володарів життя, а ті вже спускали кріхти до решти, яка за кріхти обслуговувала володарів. Аж поки ресурс не збільшився такою мірою, щоб і решта отримала до нього вільний доступ.
 
Це так, якщо дивитися лише на соціальне життя .. А якщо поглянути на національне?
 
То можна виявити, що більшість українців опинилася в тому другорозрядному страті ..
 
Ну, і т.д.
 

© Карт [14.06.2012] | Просмотров: 2177

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.6/31

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить